Sevmediğiniz birisi espiri yapınca güler misiniz?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Her insanın her olaya tepkisi aynı olmaz ayrıca sevmeme aşamasına getiren koşullar nedir?

Bir insanı sevmiyorsam o insanın hiçbir davranışı ilgimi çekmez ve doğal olarak gülünecek bir şey de görmem.

Adaletli olduğum ve kompleks sahibi olmadığım için içimden gülerim. Sevmediklerimize aramız iyi değilken etkileşim verince gece gündüz peşimdeler peşimde moduna giriyorlar çünkü…

Lefty’ katılıyorum

Sevmiyorsam hiç bir şekilde ilgimi çekmez

Sevdiklerim yapınca da gülmem bazen. Genelde insanlar çok saçma şeylere de gülebiliyorlar. Neşeli bir ortamsa her söylenene ama ben seçiciyim.

Valla komikse ve gulesim geldiyse kendimi tutmam ve gülerim hiç kasmam. sevmiyorum diye hakkını yiyemem, bok atan tiplerden değilimdir. Hem sevmediğim insanların yanında kasılan ve surat asan biri değilim illaki sevdiğim birileri vardır ki ben de o kişilere odaklanirim, diğerlerini kim takar.. kimseye kendimi kanıtlama derdinde değilim isteyen istediğini düşünebilir açıkçası.
Sevmedikleri biri olduğu zaman ortamda kasılıp somutan kişiler bana hep komik gelmiştir. Şahsen sırf biri beni sevmediği için ortamın keyfini çıkartamıyorsa bu beni mutlu eder haha hasetinden çatlasın ben keyfime bakiyorum... Djdjd

“Valla komikse ve gulesim geldiyse kendimi tutmam” tarafıyım ben de

Sevmemek ayrı ama kaliteliyse espiri bambaşka olay.

Espri komikse sevdigim yada sevmedigim.yapsada gülerim :emoji_information_desk_person:

Adaletli olduğum ve kompleks sahibi olmadığım için içimden gülerim. Sevmediklerimize aramız iyi değilken etkileşim verince gece gündüz peşimdeler peşimde moduna giriyorlar çünkü…
Kavgalı olduklarımın kaliteli olanlarına içimden gülüyorum. Diğerlerine nur yerlitaş tiksinme emojisi fjjfjf

Hem sevmiyorlar hem komik bulmuyorlar ama beni takip edip konuma yazıyorlar.

• Wow
Tepkiler: ne
ben sevdiklerimin esprilerine bile gülmüyorum bazen sevmediklerimi mi düşüncem bi de ama bu konu komik…

Herkesin espri anlayışı farklıdır. Yaş ilerledikçe de değişir. Çocukken bayıldığım esprilere artık hiç gülmüyorum. Birisi esprime gülüyorsa da bilirim ki benden hoşlanıyor, çünkü espri yapmasını beceremem.

Geri