Sevmediğiniz birisi espiri yapınca güler misiniz?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Sevmediğim birisi ile aynı ortamda bile bulunmak istemem.Bulunmak zorunda kalırsam günü kurtarmak ve o insanla gereksiz yere kötü olmamak adına yüzümde içten değil sahte bir gülümseme oluşuyor.

Mümkünse aynı ortamı paylaşmamaya özen gösteririm ve mecburiyet varsa da gülme olasılığım hiç yoktur.

Sevmediğim insanlar bende yok hükmünde olduğu için hiçbir eylemleri ilgimi çekmiyor.

Son düzenleme:
Gülerim..espri anlayisi kognitif bir olgunluk gerektirir ve bunun his ile alakasi yoktur.

Sevdiğim ınsanlarin esprilerine de gülmüyorum genelde. Ciddi ya da kasıntı olmaktan ziyade anlamamam ile ilgili.
Anlasam gülerdim ama.
Olgulara ya da kişilere temelde sevip sevmemek üzerinden yaklaşan insanları çocukça buluyorum.

EGER KOMIK BULDUYSAM; agzimi tutmaya calisirim ve elimle dudaklarimin gulumsemesini engellerim ve kahkaha atacagimi hissedersem, derin bir nefes alir, icime atarim ve patlamamayi umarim

Sevmediğim kişilerin esprileri bana espri gibi gelmediği için gülmem ve söylediği her kelime batar. :d

Mümkün olduğunca bir araya gelmiyorum ama maalesef insan sülalesini seçemiyor. Neyse işte bir araya gelince böyle kendince şaka yapıyor yumruğumu ağzına felan sokasım geliyo.

sevmediğimin
ne yaptıyığla ilgilenmem

Niye gülmeyeyim? Gülüyorum. Kompleksli değilim çok şükür. Ancak samimiyetimiz olmadığı için fiziksel olarak beğenimi dışavurmuyorum.

Geri