Sevmediğin insana benzetilmek

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Bu hissiyata karşı taraf sayesinde girildiği andan itibaren; size ne denli bir önyargı beslediğini anlayabilirsiniz.

Bir arkadaşım vardı burnu havada, allah beni özenerek yaramış derdi. Ona benzetilmeyeyim de artık kısmette kim varsa.

Küçükken babasinin kopyası derlerdi benim için, huy için deseler öpüp başıma koyarım da tip olarak benzetirlerdi nasıl ayar olurdum küçük çıtı piti bir kızı niye hanzo gibi (canım babam) adama benzetirsiniz ya...
Saçımı sıfıra vurduğum zamanlar hep bu cümle geçerdi, bıyık bıraksa aynı babası ha (gülüşmeler)

Alakam olsun olmasin, illa ki birisinin teyzesine, digerinin halasina, baskasinin biseyine benzetiyorlar. Hic mi karakteristik bir ozelligim yok yahu, siradan insan muamelesi gormek istemiyorum .p

Küçükken babasinin kopyası derlerdi benim için, huy için deseler öpüp başıma koyarım da tip olarak benzetirlerdi nasıl ayar olurdum küçük çıtı piti bir kızı niye hanzo gibi (canım babam) adama benzetirsiniz ya...
Saçımı sıfıra vurduğum zamanlar hep bu cümle geçerdi, bıyık bıraksa aynı babası ha (gülüşmeler)
babanizi çok merak eyledim hsjs bu ikinci siteminiz.

Babam diye demiyorum ama asker kaçağı gibi ya... (şimdi hayırsız evlat deyip taşlar millet beni ama ben yüzüne de diyorum böyle seviyoz birbirimizi)

şimdi yanlış olmasın bir keresinde de " sen benim annemin güzel dnasini niye bozuyorsun ya " diye bir sitenin olmuştu şimdi de hanzo diyince bir merak ettim.. bende çok severim babamı. jsks

şimdi yanlış olmasın bir keresinde de " sen benim annemin güzel dnasini niye bozuyorsun ya " diye bir sitenin olmuştu şimdi de hanzo diyince bir merak ettim.. bende çok severim babamı. jsks
Edri resmen babamın boydan fotosunu istiyor...

Genelde tom hardy e benzetiyooolar.
1.90 boyum bi artı benim için tab1*

halama ve teyzeme benzetilirim. birbirine hiç benzemezken nasıl oluyor, bilmiyorum.dfhfd ikisine de bayılırım<3

Bi ara halama benzetiyorlardı ki benzemek istiyeceğim en son insan...

Geri