A
Adem
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Bu hissiyata karşı taraf sayesinde girildiği andan itibaren; size ne denli bir önyargı beslediğini anlayabilirsiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
babanizi çok merak eyledim hsjs bu ikinci siteminiz.Küçükken babasinin kopyası derlerdi benim için, huy için deseler öpüp başıma koyarım da tip olarak benzetirlerdi nasıl ayar olurdum küçük çıtı piti bir kızı niye hanzo gibi (canım babam) adama benzetirsiniz ya...
Saçımı sıfıra vurduğum zamanlar hep bu cümle geçerdi, bıyık bıraksa aynı babası ha (gülüşmeler)
Babam diye demiyorum ama asker kaçağı gibi ya... (şimdi hayırsız evlat deyip taşlar millet beni ama ben yüzüne de diyorum böyle seviyoz birbirimizi)babanizi çok merak eyledim hsjs bu ikinci siteminiz.
Babam diye demiyorum ama asker kaçağı gibi ya... (şimdi hayırsız evlat deyip taşlar millet beni ama ben yüzüne de diyorum böyle seviyoz birbirimizi)
Edri resmen babamın boydan fotosunu istiyor...şimdi yanlış olmasın bir keresinde de " sen benim annemin güzel dnasini niye bozuyorsun ya " diye bir sitenin olmuştu şimdi de hanzo diyince bir merak ettim.. bende çok severim babamı. jsks
böyle diyince de bir tuhaf oldu.Edri resmen babamın boydan fotosunu istiyor...