Sevmediğin insana benzetilmek

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Küçükken bir akrabamıza gitmiştik, evdeki amca beni ailede var olduğumdan beri günahım kadar sevmediğim birine benzetmişti ve ben dudağımı ısırmıştım tepki olarak "eyvah, napçaz?" der gibi. Adamın kuzeniymiş. Her görüşünde hatırlatır, ben bunu benzettiğimde böyle yapmıştı diye, ondan beri seviyor beni, heralde o da sinir oluyordu kuzene. :sırıt:
Bu arada hep bu tarz potlar kırarım evet... :kaç:

Konuyu görünce aklıma bir şey geldi de neyse o bende kalsın.
Benzetilen için kötü olsa gerek.

Şahsen Adriana Lima'ya benzetilmek çok kalbimi kırardı.

Annem babaanneme benzetiyo beni.
Nasıl bu kadar benzedin diyo huy olarak falan :hıı:
ben istedim sanki, o kadar nefret etmeseydin anneciiiiiğim :D

Küçükken bir akrabamıza gitmiştik, evdeki amca beni ailede var olduğumdan beri günahım kadar sevmediğim birine benzetmişti ve ben dudağımı ısırmıştım tepki olarak "eyvah, napçaz?" der gibi. Adamın kuzeniymiş. Her görüşünde hatırlatır, ben bunu benzettiğimde böyle yapmıştı diye, ondan beri seviyor beni, heralde o da sinir oluyordu kuzene. :sırıt:
Bu arada hep bu tarz potlar kırarım evet... :kaç:

Seni bir insanın sevmemesi için 99 yerinden kompleksi olması lazım : )

Meleksin çünkü

Beni hiç dönem ya da zamanda herhangi birine benzetmediler :/

ben genel olarak birine benzetilmekten hoşlanmıyorum. yani ailemdekilerden birine değil çevremdeki birine ya da dış kapının mandallarına benzetiliyorsam.
yoksa ille birilerine benziyorumdur ailemden. genetik diye bir şey var.... hem şeker, cinsine çeker kdls bu tam olmadı, buraya uygun bir söz bulamadım

sevmediğim diyemem ancak benzememek için çok çaba harcadigim birine benzetiliyorum yaşım geçtikçe, ee armut dibine düşüyormuş.

Geri