Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevmediğin birisi ile karşılaşınca görmezden gelmek
Görmezden gelmeye çalışırken genellikle görünmemeyi başarıyorum zaten. Ama bir kere yakalandım, adam dibime kadar gelip selam verdi, sanki "seni yakaladım" der gibi. Rezalet bir durumdu.: ))
kendime bir t-shirt yaptırmayı düşünüyorum bununla ilgili. ''miyop + astigmatım var istesem de göremem, yiyorsa siz selam verin.'' gibi bi şey yazan. bu arada görüş mesafemde sevdiğim biri olsa bile görmezden gelebilirim ben hiç belli olmaz. samimiyetsiz bir mıç mıçlık, ayaküstü lafa tutma, mutlaka görüşelim dolu yalan cümleler duyup gülümsemek istemiyorsa canım, karşıdaki fark etmeden kaçarım. sevmediklerimi zaten görmem de içimde sevmiyorum enerjisi taşıyarak kendimi düşürmek pek tercihim değil. suratım sevmediğimi belli eder, o da karşıdakine yeter. <3