Hesap odeyen mi.
Hqhqqhqhhqhqhqhqhqhqh hzhzhzhahahhaqhqhqhqhqhhqqh.
Hqhqqhqhhqhqhqhqhqhqh hzhzhzhahahhaqhqhqhqhqhhqqh.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Takildigin nokta hesap mi .pmanyak misin, ne demek hesaplari sen oduyorsun? neyse son cumlenden anlasildigi uzere ogrendin ogrenecegini, cunku cidden boyledir bu.
sakin ol ya skdldjhdl onun ödediklerinin yanında benimki çerez kalır. zaten bi süre sonra aile ferdin gibi oldugu icin takılmıyosun böyle seylere. ama ilk datelerimde de ödediğim oldu….merak etme hemen bastım engelimanyak misin, ne demek hesaplari sen oduyorsun? neyse son cumlenden anlasildigi uzere ogrendin ogrenecegini, cunku cidden boyledir bu.
skdldjdkdjsj ay ciddi yazmıyorum gı..anaa dövcek şimdi beni sjkdjya ilk datelerinden bahsetmiyorum bile. bak su an takilmiyorum boyle seylere diyorsun, ama onceki yazin boyle degil. dikkat et bu konularda..
yani ne diyeyim. siz bilirsiniz. ben sevmiyorum, kesinlikle sevmiyorum ve begenmiyorum o tarz erkekleri. bana gore problem, ben kaldiramam boyle seyleri, cekici de bulmam. iliskinin ilerleyen donemlerinde tabii ki surprizler yaparsin, hediyeler falan alabilirsin ozel gunlerde, ama ALLAH ASKINA!? disarda birlikte vakit gecirirken hesap odeyen taraf kiz olursa orada bi terslik vardir
ya tamam ilk buluşmada kadın ödemesin de ilişkinin ilerleyen dönemlerinde kadının da hesap ödemesi neden problem olsun ki? thalassa bu konuda çok katı, ben forumun en sağduyulu insanlarından lari'yi konuya davet ediyorum. lari, sux enişte sana hesap ödetiyor mu? djfjdk