Sevişen hesap ödeyen eve bırakan güçlü ve güzel kadın

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
Hesap odeyen mi.
Hqhqqhqhhqhqhqhqhqhqh hzhzhzhahahhaqhqhqhqhqhhqqh.

zihnimdeki profili çizicem ( bu hit konuya bu yakışır > en sevdiğim başlıktır )
uzun tırnaklı, kırmızı ojeli,wamp siyah bir kıyafet ile, gözlükleri saçlarına çekmiş şıngır şıngır araba anahtarlarını sallayan,
envayi çeşit telefon zippo ve powerbanki elinde çatur çutur işleme yapan kadındır tşk.

bu kadın sizi çise de çıkarıyordur

Erkekler sevişirken tek başlarına seviştikleri için kadınların sevişme ihtimali olmadığını düşünüp diğer şıkları kafadan eliyorlar.

erkekler güclü hissetmeyi seviyo..burda ne kadar zırvalasalar da kendilerinden güclü kadın görmek hoslarına gitmeyecektir….zaten ikidir hesapları ödüyorum moralim bzuk..geçen de ben gelene kadar içecekleri alsana dedi..yüzsüzlüğün bu kadarı. alıştırmayın kızlar bunlar yok demez.

Varsa boylesi dm please.

Hic gucenmem cekinmem. .d

manyak misin, ne demek hesaplari sen oduyorsun? neyse son cumlenden anlasildigi uzere ogrendin ogrenecegini, cunku cidden boyledir bu.
sakin ol ya skdldjhdl onun ödediklerinin yanında benimki çerez kalır. zaten bi süre sonra aile ferdin gibi oldugu icin takılmıyosun böyle seylere. ama ilk datelerimde de ödediğim oldu….merak etme hemen bastım engeli

ya tamam ilk buluşmada kadın ödemesin de ilişkinin ilerleyen dönemlerinde kadının da hesap ödemesi neden problem olsun ki? thalassa bu konuda çok katı, ben forumun en sağduyulu insanlarından lari'yi konuya davet ediyorum. lari, sux enişte sana hesap ödetiyor mu? djfjdk

lafa gelince hepsini isteyip, başa gelince topuk... erkeklerin özeti. <3 neyse çok da laf etmeyeyim, sonra başıma geliyor hepsi. artık cümlelerimi dikkatli kuruyorum.

ya ilk datelerinden bahsetmiyorum bile. bak su an takilmiyorum boyle seylere diyorsun, ama onceki yazin boyle degil. dikkat et bu konularda..

yani ne diyeyim. siz bilirsiniz. ben sevmiyorum, kesinlikle sevmiyorum ve begenmiyorum o tarz erkekleri. bana gore problem, ben kaldiramam boyle seyleri, cekici de bulmam. iliskinin ilerleyen donemlerinde tabii ki surprizler yaparsin, hediyeler falan alabilirsin ozel gunlerde, ama ALLAH ASKINA!? disarda birlikte vakit gecirirken hesap odeyen taraf kiz olursa orada bi terslik vardir
skdldjdkdjsj ay ciddi yazmıyorum gı..anaa dövcek şimdi beni sjkdj

Konu başlığı kadın olmasına rağmen erkekler hedefe konmuş. Bu arada istisnai durumlar hariç sevişmeyen insan mı var da sevişen kadın diye belirtilmiş?

ya tamam ilk buluşmada kadın ödemesin de ilişkinin ilerleyen dönemlerinde kadının da hesap ödemesi neden problem olsun ki? thalassa bu konuda çok katı, ben forumun en sağduyulu insanlarından lari'yi konuya davet ediyorum. lari, sux enişte sana hesap ödetiyor mu? djfjdk

kdkdj geldim geldim ksksj ilk zamanlarda erkek ödeyebilir elbette ama bir şeyler ilerlediğinde bence lafı olmaz böyle şeylerin. benim aklıma gelmez yani. geçimini üstlenmiyoruz ki neticede. bunun bu kadar konu edilmesini ben anlamakta güçlük çekiyorum... ama bir taraftan da thalassa'dan korkuyorum kdkd arada hoşluk yapmak istiyor olmam, sorun olmamalı... ama telaşe çok katı, adamın ipini çeker valla kdjdj sux'ü yedirmem kdkdj ahaha

üç kere denedim post gitmedi, muhtemelen göklerden gelen bir karar vardı ama yok ben ille belamı arıcam...

Geri