ZenithinkeR
Üye
Burçlarla ilgili ne kadar olumsuz liste varsa tepelerdeyim her zaman. İşin kötü yanı en tepedeki iki burçtan birisi burcum diğeri de yükselenim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ortak özellikleri nedir bu burcun pekidaha varız @mlshc de terazi...
en mükemmel bizizz...
güzel,eğlenceli,dost canlısı çapkın olmaları sjxnsnortak özellikleri nedir bu burcun peki
hiçbiri uymuyor bana ee nasıl olacakgüzel,eğlenceli,dost canlısı çapkın olmaları sjxnsn
Bence hepsi uyuyor sana 😒hiçbiri uymuyor bana ee nasıl olacak
@Anna Karenina bu listenin gerçek olmadığını lütfen açıklar mısın? Ciddiye alınıyor.Burçlarla ilgili ne kadar olumsuz liste varsa tepelerdeyim her zaman. İşin kötü yanı en tepedeki iki burçtan birisi burcum diğeri de yükselenim.
Ama ben bu muhabbeti yıllardır yaşıyorum@Anna Karenina bu listenin gerçek olmadığını lütfen açıklar mısın? Ciddiye alınıyor.
Akreplerin liste başı olması imkansız, kimse endişe etmesin.
@Anna Karenina bu listenin gerçek olmadığını lütfen açıklar mısın? Ciddiye alınıyor.
Akreplerin liste başı olması imkansız, kimse endişe etmesin.
Biliyorum angie biliyorum..Mikrofon tutsak 5 kişiden 10’u ikizler mi ıyy der surat buruşturur Anna hanımcım kfkfkkg
Akreplere büyük haksızlık yapılsa da bu şekilde eğleniyorsan o zaman değer.
Akreplere büyük haksızlık yapılsa da bu şekilde eğleniyorsan o zaman değer.![]()
Sırada ne var? En korkunç ya da uğursuz burçlar mı?Senin istemenle olmuyor….