Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aman uzak olsun. Maç izlerken çok pis bir insana dönüşebiliyorum, adeta bir holigan. Böyle göründüğüme bakmayın, yüzyılın en fanatik insanı idim zamanında. :p
Aile ve çevreden edindiğim tecrübe sonucu hayatımın erkeği diyebileceğiniz potansiyele sahip adamlar maç sırasında çok değişik bi canlıya dönüşebiliyor. O yüzden iyi bi tecrübe olmayabilir diyorum ben
Eğer futboldan anlamayan bir sevgiliniz varsa en son yapılması gereken eylemdir. Şayet onun sorularını yanıtlamaya çalışmaktan maça konsantre olamazsınız.
Maç izleyin, kokoreç yiyin, kelle paça, dil paça , işkembe çorba için. Sokak lezzetlerini tadın, bunu yapan kadın candır ;d
boşverin battaniyeyi, Mısırı, filmi , romatizmi. Yaş gittikçe romantizm gider ama diğerleri kalıcıdır . Erken alıştırmanızda fayda var ;d