Sevgiliyle maç izlemek.

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Aman uzak olsun. Maç izlerken çok pis bir insana dönüşebiliyorum, adeta bir holigan. Böyle göründüğüme bakmayın, yüzyılın en fanatik insanı idim zamanında. :p

Aile ve çevreden edindiğim tecrübe sonucu hayatımın erkeği diyebileceğiniz potansiyele sahip adamlar maç sırasında çok değişik bi canlıya dönüşebiliyor. O yüzden iyi bi tecrübe olmayabilir diyorum ben :D

Beşiktaşlı ise izlerim de fenerli ise izlemem.
Kavga sebebi.

zevklı olmuyordu rahat küfür edilmiyor :/

Byan için direk bir kriter değildir aslında ama erkek için maçtan gerçekten anlayan bir sevgiliyle maç güzel izlenir

Elinde bira boynunda tuttuğun takımın atkısı

Rakip takım olursa daha eğlenceli olur

Rakip takım gol attığında bizim takım gol attı sanıp gooool hihuuu deyip dans etmektir.
Bkz: ben

Hakeme edilen küfürleri duymak zorunda kalırsınız.

Ben heycan yapıyorum zaten maç izlerken , o gülmekten maçı izlyemez artık :D

Eğer futboldan anlamayan bir sevgiliniz varsa en son yapılması gereken eylemdir. Şayet onun sorularını yanıtlamaya çalışmaktan maça konsantre olamazsınız.

parterin rakip takımı tutması halinde ilişki için önemli bir sınavdır. fakat bir taraf sırf sevgilisi için izliyorsa hiç çekilmez.

Umarım Fenerlisindir ya da Fenerli adayı…

Maç izleyin, kokoreç yiyin, kelle paça, dil paça , işkembe çorba için. Sokak lezzetlerini tadın, bunu yapan kadın candır ;d
boşverin battaniyeyi, Mısırı, filmi , romatizmi. Yaş gittikçe romantizm gider ama diğerleri kalıcıdır . Erken alıştırmanızda fayda var ;d

fıçı bira soslu mısır sonuna kadar heycan ver çoşkuyu=)

Geri