Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yelda'nın mesajından sonra ilişkiyi beslesin diye hatunla kavga ettim biriyle fotoğraflarını atıp hadi güle güle dedi şimdi de mesajlarım tek tik oluyor. kuzenine gitmişti de şarjı bitti galiba dönünce bahsedeceğim işe yarayıp yaramadığından
Sen bi dahiliye doktoruna görün, bu kadar kusmak iyi değil ;dKusmuyorum trip atmiyorum. Genelde kusturecek seyler yapip farkinda olmuyorum. Sonra azar isitip azar isittigim icin kusuyorum. Sonra terk ediliyorum.
asjhsj bu durumu ben de çok seviyorum. özellikle geceden bi kaos olduysa sabah günaydın dediyse “hıığğğğ günaydın hıııığğ aptal ya gün mü bıraktın aysın” gibi tepkiler verip yüzümü şekilden şekile sokuyorum… sonra da “ay ama yazmış ya kıyamam” diyorum somurtuk günaydın yazıyorum… somurtuk günaydın nedir? tek başına yazılmış günaydındır… sevgililerim bilir :/ gelin açıklayın lan. hıığğğ açıklarız hıığğğben küssem de iletişimim sürsün isterim ldkkd soğuk soğuk konuşmalı devam etsin. -nasılsın -iyi -tamam -görüşürüz ldldl bilsin iyi olduğumu, bileyim iyi olduğunu.
Tek n li gunaydin. Ayrilik habercisidir bu tecrubeliler bilir.:d gunaydinnnn ile gunaydin farki.asjhsj bu durumu ben de çok seviyorum. özellikle geceden bi kaos olduysa sabah günaydın dediyse “hıığğğğ günaydın hıııığğ aptal ya gün mü bıraktın aysın” gibi tepkiler verip yüzümü şekilden şekile sokuyorum… sonra da “ay ama yazmış ya kıyamam” diyorum somurtuk günaydın yazıyorum… somurtuk günaydın nedir? tek başına yazılmış günaydındır… sevgililerim bilir :/ gelin açıklayın lan. hıığğğ açıklarız hıığğğ
günaydın tek n ile yazılıyorsa da yanında mutlaka ilişkiyi ayakta tutacak bir detay lazım… whatsapp’taki pembe çiçek benim için 5 n karşılığında sjsjsk. günaydınlaşmaya ihtiyacım var sanırım bu aralar :/Tek n li gunaydin. Ayrilik habercisidir bu tecrubeliler bilir.:d gunaydinnnn ile gunaydin farki.
günaydınnn bebeğimgünaydın tek n ile yazılıyorsa da yanında mutlaka ilişkiyi ayakta tutacak bir detay lazım… whatsapp’taki pembe çiçek benim için 5 n karşılığında sjsjsk. günaydınlaşmaya ihtiyacım var sanırım bu aralar :/
Haha ben sana gunaydin derim askimsu hic merak etme. Ben kesmeyebilirim seni ama olsun. @yoSun demis bile.. yosun beni kiskaniyo bence..günaydın tek n ile yazılıyorsa da yanında mutlaka ilişkiyi ayakta tutacak bir detay lazım… whatsapp’taki pembe çiçek benim için 5 n karşılığında sjsjsk. günaydınlaşmaya ihtiyacım var sanırım bu aralar :/