Sevgiliye küsmek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kusmuyorum trip atmiyorum. Genelde kusturecek seyler yapip farkinda olmuyorum. Sonra azar isitip azar isittigim icin kusuyorum. Sonra terk ediliyorum.

yelda'nın mesajından sonra ilişkiyi beslesin diye hatunla kavga ettim biriyle fotoğraflarını atıp hadi güle güle dedi şimdi de mesajlarım tek tik oluyor. kuzenine gitmişti de şarjı bitti galiba dönünce bahsedeceğim işe yarayıp yaramadığından

İşe yarıyor mu bilmiyorum Raskolnikov. :)) İlişkide sorun yaşamayan, yaşatmayan ve neticede müzmin bekar olan bir insanın gözlemidir bu. Hafife alma lütfen..
Ayrıca gün sonunda mesajların çift tik olacaktır. Kalbini ferah tut. :))

ben küssem de iletişimim sürsün isterim ldkkd soğuk soğuk konuşmalı devam etsin. -nasılsın -iyi -tamam -görüşürüz ldldl bilsin iyi olduğumu, bileyim iyi olduğunu.

Sanki sonsuza dek surecek ask tabikide
Kusmeler olacak ayrilmalar olacak yaneee

ben küssem de iletişimim sürsün isterim ldkkd soğuk soğuk konuşmalı devam etsin. -nasılsın -iyi -tamam -görüşürüz ldldl bilsin iyi olduğumu, bileyim iyi olduğunu.
asjhsj bu durumu ben de çok seviyorum. özellikle geceden bi kaos olduysa sabah günaydın dediyse “hıığğğğ günaydın hıııığğ aptal ya gün mü bıraktın aysın” gibi tepkiler verip yüzümü şekilden şekile sokuyorum… sonra da “ay ama yazmış ya kıyamam” diyorum somurtuk günaydın yazıyorum… somurtuk günaydın nedir? tek başına yazılmış günaydındır… sevgililerim bilir :/ gelin açıklayın lan. hıığğğ açıklarız hıığğğ

asjhsj bu durumu ben de çok seviyorum. özellikle geceden bi kaos olduysa sabah günaydın dediyse “hıığğğğ günaydın hıııığğ aptal ya gün mü bıraktın aysın” gibi tepkiler verip yüzümü şekilden şekile sokuyorum… sonra da “ay ama yazmış ya kıyamam” diyorum somurtuk günaydın yazıyorum… somurtuk günaydın nedir? tek başına yazılmış günaydındır… sevgililerim bilir :/ gelin açıklayın lan. hıığğğ açıklarız hıığğğ
Tek n li gunaydin. Ayrilik habercisidir bu tecrubeliler bilir.:d gunaydinnnn ile gunaydin farki.

Tek n li gunaydin. Ayrilik habercisidir bu tecrubeliler bilir.:d gunaydinnnn ile gunaydin farki.
günaydın tek n ile yazılıyorsa da yanında mutlaka ilişkiyi ayakta tutacak bir detay lazım… whatsapp’taki pembe çiçek benim için 5 n karşılığında sjsjsk. günaydınlaşmaya ihtiyacım var sanırım bu aralar :/

günaydın tek n ile yazılıyorsa da yanında mutlaka ilişkiyi ayakta tutacak bir detay lazım… whatsapp’taki pembe çiçek benim için 5 n karşılığında sjsjsk. günaydınlaşmaya ihtiyacım var sanırım bu aralar :/
günaydınnn bebeğim:D

Haha ben sana gunaydin derim askimsu hic merak etme. Ben kesmeyebilirim seni ama olsun. @yoSun demis bile.. yosun beni kiskaniyo bence..

Aslında sevgiliye değil de sevdiklerime karşı kızgınlığım ektedir;

bde6cd4e32232b94b301512a03d7301a.jpg

Arada blöf yapıyorum küsmüş gibi kızdırmak için…

küsülen taraf için epeyce nazlama, gönül alma mesaisi gerektiriyor. tavşanım, dağına küsmüş! dağ şaşkın, dağ endişeli, dağ tedirgin. ghkfdf

küsmemiz gereken yerlerde küsmediğimiz için bu hallerdeyiz. anlarlar mı? SANMAM.
1668510015461.png

Arada küsüp aklını başına getirmek lazım…

Geri