Sevgiliye küsmek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Sebeplere bağlı bir durum.Saçma sebepler ise küsmek saçma olur ama haklı bir sebebi varsa asıl amaç sevgilinin gönlünü almasını istemesi olabilir.

Kusemedim ben kimseye
Beceremedim,imrendim hep kusmelerden sonra barisma hallerine..

O da ne dedigim baslik oldu benim icin

kimse bizim sabrımızı test etmeye kalkmasın der postayı koyarım hacı

davutoğlu stayla

Kusmek insanı insandan uzaklaştırir ortada kirilmasi zor bi buz parçası oluşturur... ama maalesef her daim bu buz parçasını dağa cevirmek icin de elimizden geleni yapariz... olmuyorsa zorlamamak gerek aslinda...

Sevgiliye kırılabilir alınabilir sitem edebilirim.
Ama küsmem.
Çocuk muyuz küsüp günlerce konuşmamazlık yapalım.
Sorunlar küserek susarak değil konuşarak halledilir.
Zaten karşı tarafta bunun farkına varacak olgunlukta oldu mu uzamadan çözüme kavuşur her şey.
Bunun bilincinde olan insan küsme nedir bilmez zaten..

Kusme sevdiğine yapilan bir eylemdir. bir kenara cekilip aglamak, haksizligin karsisinda, sessiz durmak kusmek degil de nedir.

Sen sevgiline küsebilirsin, ama o sana küsemez. :p esas kural bu olmalı :kiki:

Bazen sevgiliye ilgi göstersin diye yapılan naz bazende hatasını anlasın diye bir cezada olabilir (:

Şakayla karışık yapılıyorsa, abartısı çok gereksiz.

Ben dayanamam heralde cok buyuk bi sebep olmadikca. Kinci degilimdir zaten niye kustugumu unuturum:T:

Eğer karşındaki küstüğünü yada kırıldığını anlayıp, bir şeyler yapacak kadar ince bi adamsa çok şahane bir durum. Çünkü böyle bi adam zaten onarılmaz bi hasar bırakamaz. Ama diğer türlüsü çok sakat. :haha:

Kusmek birazda verdigi degerin gostergesi..

Rakı sisesindeki balık tarafından gonderildi

Bazıları var bkunu çıkarıyor.
10 dakkamı bulmuyor küsmek. Küsemiyorum abi ben. O esnada kaza geçirip, hastalanıp ya da başka bir şeyin olması bu hayatta o kadar yüksek ki.. kıyamıyorum ben. Küsmeyin eşşek sıpaları. Öyle bir an gelirki keşkelerin içinde sallanırsınız.

Geri