Sevgiliye hesap vermek

Konu sahibi son olarak 662 gün önce görüldü
Abartmiyorsa turk diildir la o . :asd:

zırt pırt olmaz bu işler

kendi söylesin

Başıma gelmeden önlemi almaya çalıştığım durum:d

Yapmayin etmeyin agalar. Hesap verilen bisey degil. Hesap odenen bisey.

Hesap vermek ne çirkin bir ifade. İkili ilişkilerde çiftlerin birbirine soru sorması birbirlerinin hayatlarını kontrol altına almadan merak etmeleri vs gayet normal.

Hesap vermek nedir yahu? Yediğin lahmacun kaç lira tuttu faturasını ver gibi bir şey mı bu?

Merak ediyorsa bilgilendiririm evet, başka türlüsü arkadaştır sevgiliyse sorma hakkı var bunaltmadığı sürece sıkıntı yok. Ben de sorarım o da sorar , hiç gocunmam.

Iki mesaj ust uste yazsam 3. de Gokce askim iyi misin bir sey mi dustu kafana der. O degil de gereksiz aciklama bosuna paranoya yapar.

Şuraya maço bişiler yazayım;

Ben hesap vermem, hesap sorarım.

Oo yeah.

hesap vermek tarzım degil (.

Ben 'şuraya gidiyorum','burdayım','bak birazdan x ile görüşeceğiz' demeyi hesap vermek olarak görmüyorum.Adam beni swarmdan mı takip edecek yani nerdeyim diye? Hesap verme suçlayıcı bir şey olduğu zaman devreye girer. Onda da sorun yok,anlatılacak ki anlaşılacak.

Nereye gidiyoruz kimle gidiyoruz bilecegiz onun dışındaki şeyler gereksiz.
Niye giydin niye onla konuştun gibi gibi.

soruş tarzları ve üslup çok önemli.
birşeyi soruyorsa gizli kalmaması açısından söylerim

Herhalde haber edecek nerde ve kiminle oldugunu. Attigi adimin hesabini yapmiyoruz, ondan bende darlanirim.

erkeime hesap ödettiririm virmem :ppp

Aşkım işten çıktım eve geçiyorum.
Aşkım dışarı çıkıyorum.
Aşkım sçmaya gidiyorum.
Evet aşkım yarım saattir tuvaletteydim ishal olmuştum.

karima bile hesap vermem. kimseye vermem daha dogrusu. icimden gelirse veya gerek gorursem kendim soylerim.

Geri