Sevgiliye hesap vermek

Konu sahibi son olarak 661 gün önce görüldü
Her dakika mesaj atip " surdayim sunu yapiyorum" demektir cok sacmadir zaten bir sure sonra haber alamazsa kavga cikar.

C-707 cihazımdan gönderildi

Karşılıklı olmak sureti ile doğrudur :D Ama 1 saattir mesaj atmıyorsun, 2 saattir sesini duymadım ara gibi şeyler ile çok baskı yapmayın bunaltmayın adamı dağıtırım ulen burayı :D

Bu hesap değil haber vermektir ki bence normal bişey.
Hesap veririmde,sorarımda abartmamak koşulu ile tabiki..

Abartılmadığı sürece sorun yok.

Hesap vermek saçma. Ne alaka hesap vercem la :T:
Ama haber vermek dense daha doğru olur.

Haber verilebilir oda abartmamak kaydıyla, zaten güvenmiyorsa sevgili nasıl olur ki

Onemsemekle sıkmayi ayni kefeye koymamali insan.
Hesap verilmez, ödenir.

Otu seyi hesap vermek degilde. Naptim nereye gidicem diye gunluk hesaplar veririm verdiririm de sevgilim degil mi vericek de veririm de alla alla .p

Altından kalkamayacagim hesapsız isler yapmam onun haricinde nerde, nezaman ne yaptığımı bilir/bilirim.

Biz ona hesap vermek demiyoruz, haber vermek diyoruz. :T: Büyütülecek bir sey degildir ayrica.

bazen bilinmedik konuları bile günyüzüne çıkarır potlar kırılır vs vs.

Ya arkadas sormasalsr nerde naptiginizi buseferde alakasiz ilgisiz sorumsuz diyonuz. Naaapsin su erkekler analari dogurmasaymis yav bu adamlari :asd:

Garson olarak çalıştığınız bir yere, sevgilinizin gelmesi durumunda adisyonun sevgili eline uzatılması hali değildir tabi ki.

- Ben babama hesap vermiyorum, sana mı hesap vereceğim? durumudur.
- Yersiz ve gereksiz bir olaydır.

+ Bla bla bla

Geri