Sevgiliye adı ile hitap etmek

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Alişkooooooo :asd::asd::asd:

Toplum içinde seslenirlen adını söylenirim. Dikkat ederim öyle şeylere.

Sanki adama küfür ediyormuşum gibi geliyor.

Nasil seslenelim adı yok mu bunun ??askigiiimmm diyemem ben mic mic xd

Hatunum desem? Şimdi aşık olduğum kadına seraaaap mi dicem askosss :u1:

Deme herkesin için de oze lolsun askos ne ya askitom de bari .......

Mahmut diyecek halim yok

Ayşe Fatma neyse adı onunla sesleneceğim tabi

Ortamda yaşça büyük saygı duyulan bir insan varsa da diğer samimi sıfatlar yerine adıyla seslenmek tercih edilebilir.

Hep aşkım canım diyen bir çift için kızgınlık anında bir taraf söylenmişse karşı tarafta anlamış " ödömö söylömö bönö!! Sövgölöm dö !!? " falan demeye başlar. mıç mıç mı olalım illa babasının abisinin adıyla mı seslenelim la ismi neyse onu dicez tabi .p

İlişkilerinde dengeyi koruyan çiftler için gayet normal fakat sürekli arım,balım,beteğim,tatlım,yavrum,canım,hayatım,aşkım v.b gibi kelimelerle ilişkinin suyunu çıkaran çiftler için anormal algılanan ve beraberinde "niye adımla seslendin,niye soğuksun,ne oldu şimdi,bir sorun mu var?" Gibi soru işaretleri ile devam edecek durumdur.

Bence bir insan için güzel bir ismi de varsa en güzel hitap ismiyle olan hitaptır. :)

sevmem ben öyle, samimi olsun yakın davransın
arkadaşım mı sanki de adımla seslenecek veya adıyla seslenicem

Eskiden küfür sayardık. :D

Nasıl seslenecektik yahu? Herkesin bir ismi yok mu? Bir ismimiz var şekerimler. Portakalım, böceğim, çiçeğim, enginarım mı diyeceğiz? Tatlış hitaplar tamamdır ama her daim de olmaz ki, insan utanır belki.

Hem, insanın duymaktan en çok hoşlandığı kelimenin kendi ismi olduğunu okumuştum şimdi hatırlayamadığım bir yerde.

Geri