Sevgiliye adı ile hitap etmek

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
Eğer adınızı duymaya alışkın değilseniz ve size bir anda adınız ile hitap ediyorsa ruh halinizde aynı değişiklerin oluşması mümkündür.
Adının yanına ım-im-m takısı eklenmeden söylenmemelidir düşüncesindeyim.

Bi arkadasimla diyalogum geldi aklima basligi okuyunca. Bu soruyu bana yonelttiginde, sevdiginin adini anmak tüm hitaplara bedeldir dedigimde, Murtaza adında bi sevgilin olsun bakalim ne kadar manidar olacak demisti :D

Bazen kendini kalaşnikofla vurmak istersin. Len alt tarafı sevgiliniz var otunu bokunu sözlük yapmak zorunda mısınız?

Eger Bana Adimla Hitap Ediyorsa Bilirimki Kesin Kizmistir, Yada Kizicagi Bisi Yapmisimdir :p
Bknz ; Sümeyra.

Benim telefonumda ismiyle kayıtlı hiç değişmedim
Toplum içerisinde aşkım bitanem olmaz ,elbette ismiyle hitap edeceğim.

Yadirgamiyorum aksine hoşuma bile gidiyor ismimle hitap etmesi kafi.Eklere gerek yok heleki bir başkasinin yaninda pek samimi bulmuyorum şahsen kendi aramizda yazicagimizi yazar konusuruz zaten :D

Bazi yerlerde buyuklerin yanında (aşkım,canım, hayatım, bitanem vs..) denmesi saygisizlik olarak görülür. Çoğu defa denk geldim bu duruma zaten bizim toplumumuzda da yüzüne denmiyor arkandan konuşuluyor bir bakmışsın sevdigin insana guzel soz soyledin diye saygisiz olarak anılmışsın anlayış meselesi =)

Bir zamanlar ismimi söylediğinde içimi titreten biri vardı.
Ne de içten söylerdi...

ismiyle hitap ederim hep. tuhaf mı kardeş???!

Çok sinirlendiğim zamanlarda oluyor genelde :p

Nabak soyadiyla mi hitap edek ?

Hayırdır bi sorunmu var ?
Diye karşılık veriliyor bünye alışmış aşkımlara bitanemlere

Arkadaşımın başından geçti de ordan biliyorum yahu :')

Her yerde de aşkım, sevgilim, bebeğim denmez ki; gösteriş yapar gibi.
Topluluk içinde doğal olarak ismiyle hitap etmeyi tercih ederim.

Rafet El Roman'ın Şarkısı Geldi Aklıma;

Adımla Seslendi,
Nasıl Ağrıma Gittii.. :Pp

Bi ismim daha olduğunu hatırlıyorum :p

Geri