Sevgiliye adı ile hitap etmek

Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
Ne kadar da abes karşılanan bir şeymiş bu arkadaş.

Ben genelde adını kullanırım. Neticede bir adı var değil mi, zaten ona özel olan bir şey o. Ayrıca adıyla seslenilince bozulan insanların olduğu tek ülke de burası herhalde.

Sinirlendiysem adını kullanırım.
Veya toplu bir ortamda seslenmek için kullanırım.

sadece adıyla sinirlendiğim vakitlerde seslenmeyi tercih ederim..

Gayet de normal bir durum.Herkesin bir adı var.Bilakis adım yerine arım balım derse kızarım:=)

Adını kalbime yazdım ne dion sen :))))

Aileler yaninda veya arkadaş yaninda demesi çok normal öyle civikligi sevmem başbaşa isek olur yoksa demesi lazim ama ona da sormak lazim o ne der. :asd:

Olması gereken de bu değil mi?
Anne babanız size, kızım/oğlum demeyip adınızla seslendiğinde anormal karşılıyor musunuz?

bayanda trip hissettirme taktiği olarakda bilinir , neden sevgili olunca ismiyle hitap etmek yasak olsunki ? sevgilisi olmayan ismiyle hitap ediyor diye "beni sevmiomusun neden öle isimle hitap ediyorsun" desene yiyorsa he arkadaş eşe dosta

Ne guzel. Sevdigin adini diyor. Hemde o diyince, farkli olur, hosuna gider. Ne o oyle askitos midir canim bebek tatlis midir, tovbe tovbe :D Sevdugum bunu bana dese, cakarim agizina. Adimi desin.

Aşkim , canim , çiçeğim böceğim vs vs. yerine daha samimidir benim için.
Biz böyle iyiyiz :D

normalde sevdiğinin sesinden ismini duymak bile insana bi hoş geliyor hani aynı isim okunuş falan aynı ama onun tarzı sesindeki tını falan bünyamin bile dese masal gibi gelirdi öle bi ilişkim olmuştu ismimi çok güzel söylüyodu kız vay be , bu bağlamda isimle seslenmeye bile nemalanıosa bi insan o gerçekten bir sevgi değildir yada karşıdaki kişi doğru kişi yahut ismi telafuz edilen kişi doğru değildir kanımca illa bi fitne vardı o muhappette

sevgilinize özel isim kullanabilirsiniz ama aşkım , bitanem gibi demode şeyler olmassa iyidir

mesela bnm hatun rakıyı çok sever bu yüzden ona karafakim derim..

Içinden ne geliyorsa onu söylemek.Adı veya başka şey önemli değil.

Geri