Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anneme yakalanmıştım lise zamanında hatta tanıdık birine yakalanmamak için mahaleden değilde 5 mahalle arkadan dolandım annem kullanmaz o yolu çünkü organize sanaayi bölgesine çıkıo lan içinemi doğmuş ne olmuşsa sarmaş dolaşken bi çıktı önümüze eywahhh eywahhh ses etmeden göz ucuyla yanımdan geçip gitti ama o korkutucu gözleri ölene dek unutamam
Otellerde çalıştığım dönemlerdeydi azeri bir kızla tanıştım akşamları sahile falan inerdik bir gün yine otelde şezlongda uzanıyoruz birden bu "babam düştü" dedi yüksek sesle tabi ben havaya bakıyorum meğer azerice de düştü geldi anlamına geliyormuş :asd: Adam kızı aldı götürdü şikayet etmiş beni işten atılmadım ama bir hafta geeri planda bardak çanak sildim onun yüzünden :T: