Sevgilisiyle Sokakta Yürürken Babasına Yakalanmak

Konu sahibi son olarak 3778 gün önce görüldü
Dünyanın en berbat durumlarından biridir.Tabii kimin babasına yakalanıldığına göre, durum değişir.Eğer erkeğin babası ile yandan çarklı bir gülüş sergiler.Eğer yakalayan kız babası ise çocuğu eşek sudan gelinceye kadar dövebilir :D

Utanç verici durumdur ne diyeceksin ne yapacaksın bilemem ama yerin dibine girdin sen :D

kendi babamı düşünerek yazıyorum.
Elele'ysek saygı icabı bırakmak doğrusudur. tabi görüpte görmemezlikten gelmek tabiiki olmaz. Baba bu X Buda babam diye tanıştırırım. ayaküstü bi sohbetten sonra babam zaten müsade ister ve giderken " geç kalma kızım" der :D

:D gorunce bs yapmaz sinirini eve gidinceye saklar ozamana kadarda sakinlesir :D

Hangi devirde yaşıyoruz canım. marjinal olmak lazım biraz gelinir selamlaşılır tanışılmıyorsa tanışılır.

daha önceden mutlaka baba hakkında bilgi sahibi olunmuştur zaten ona uygun davranılır, "kız babası" anlayışlı ise suistimal edilmez anlayışsız ise adres soruyormuş gibi yapılabilir mesela :p

Genel olarak : 3.5 atmak sözüne en çok oturan durumdur.Babanın tepki vermeyeceği bilinse de o korku yaşanır...

çoook geldi başıma gittim yanına konuştuk hatta her ne kadar arkadaşım diye tanıtsan da babalar anlar:) sesini çıkarmayım er kişiyi süzdü sadece her aman söyler kızım insan içine cık tabiki olacak sevgilin ama anlın açık gez diye

Ailemin yaşadığı yerden biriyle çıkmadım, rahattım o açıdan :d

kız babasıysa, oğlana yermisin yemezmisin diyerek sağlı sollu girişebilir.

Dedeme yakalanmıştım babada değil. Cebinden çıkarıp harçlık vermişti. Şimdi paraya ihtiyacın vardır. Ulu orta bir haltlar yemeyin diye.

Henüz öyle bir durumum olmadı,olamazda.
Olsa da babam maganda değil,dünyanın en melek insanıdır.

Geri