Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl saklanabilir ki?
Saklama ihtiyacı duyuluyorsa zaten ortada bir ilişki yoktur ve taraflardan birisi için öylesine zaman geçirmekten daha fazlası değildir.
Kimsenin yedek listesinde, duruma göre alternatif bir tercih olmayı kendinize layık görmeyin. Yaşadığı ilişkiye sahip çıkan, sizi gururla yanında taşıyan ve yine aynı şekilde gurur duyacağınız insanlarla birlikte olun.
Güven yoksa o ilişki zaman kaybıdır.
Niye saklasın ki insan
Bence sakıncalı saklamak. Ben masum bulmuyorum
Ben duydum efso bir nick ama…benim öyle şeylerim yok kadınları yanlış yönlendirme.
Ben duydum efso bir nick ama…
ay nolur bana da söyle.
daha önce yapılan dedikoduların aslı yoktu inş bunun vardır da adımızın yanına bir kadın nicki yazılır.
tanrım, amin.
Nazara inanıyorum. O yüzden de saklamak bir mantıklı gelmedi değil…dilek hakkını kullanmışsın, biz yılmaz beyden memnunuz Allah da sizden memnun olsun <3
konuya gelecek olursak sizi saklayan, göstermekten çekinen ya da sevgisini insanlar içinde dile getirmeyen insan ya sizi cepte görüp alternatif peşindedir ya da sizi isteme konusunda kararsızdır. her türlü sıkıntılı bir durum, ben katlanmazdım herhalde. kadını da erkeğine de güvenmeyiniz, insanlar sahtekar....