Sevgilisini saklayan insan aldatmaya meyilli midir?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü

Sevgilisini saklayan insan aldatmaya meyilli midir?​

aldatmaya meyilli midir bilmem ama düşmeyin böyle şeylere arkadaşlar. insan hoşlanınca ya da olumlu bir şeyler hissedince, her şeyi kılıflamaya meyilli oluyor, bunun hiçbir gerekçesi olamaz. hepimiz geçtik bu yollardan. uyanık olun. aynı iş yerinde bile insanlar bir çözüm buluyorlar da yine belli ediyorlar aralarında bir bağ olduğunu. kıymetinizi bilin. size o değeri veren güzel ve net insanlarla birlikte olun.

Kimsenin yedek listesinde, duruma göre alternatif bir tercih olmayı kendinize layık görmeyin. Yaşadığı ilişkiye sahip çıkan, sizi gururla yanında taşıyan ve yine aynı şekilde gurur duyacağınız insanlarla birlikte olun.

Güven yoksa o ilişki zaman kaybıdır.

Evli olduğunu gizliyorsa, hiç şüphem olmaz. Ama sevgilisi olduğunu gizliyorsa, vardır mutlaka bir çekingesi. Meselâ benim sevgilim olduğunu kimse bilmez. Benim nedenim, daha önce varlığını itiraf ettiklerim ile aramız kısa sürede bozuldu. Bu da bende, erken açıklamanın bana uğursuz geldiği zannı yarattı. (Siz yabancı değilsiniz.)

Niye saklasın ki insan
Bence sakıncalı saklamak. Ben masum bulmuyorum

Kızın ailesi hoş karşılamıyor olabilir. Mesela Jüliet ve Romeo'nun aileleri düşman dı.

Nasıl saklanabilir ki?
Saklama ihtiyacı duyuluyorsa zaten ortada bir ilişki yoktur ve taraflardan birisi için öylesine zaman geçirmekten daha fazlası değildir.

Kimsenin yedek listesinde, duruma göre alternatif bir tercih olmayı kendinize layık görmeyin. Yaşadığı ilişkiye sahip çıkan, sizi gururla yanında taşıyan ve yine aynı şekilde gurur duyacağınız insanlarla birlikte olun.

Güven yoksa o ilişki zaman kaybıdır.

gerisi laf-ı güzaf

Niye saklasın ki insan
Bence sakıncalı saklamak. Ben masum bulmuyorum

Tarif edemeyeceği denli güzel bir kimseyi, daha önce hiç tatmadığınız bir mevsimi bulduğunuzda, ya da en azından bulduğunuzu hissettiğinizde onu şakkadanak başkalarına söylemek, ilân-ı elalemde bulunmak istemeyebilirsiniz. Hatta yakınlarınıza bile.

Daha fazla romantik içerik için gsm numaranızı bırakabilirsiniz. Teşekkürler.

sevgilim seni aynalardan bile kıskanıyorum o yüzden story atmayalım birlikte, biri görürse sana bakar kıskançlığımı tetikler benim.
hem ben de diğer hesaptan diğer karılara rahat yürüyebileyim, özgürlüğümü kısıtlama boynuma ilişki kementini geçirip
seni çok seviyorum bay.

günümüzde zor insana sorarlar houdini misin lan sen diye

ay nolur bana da söyle.
daha önce yapılan dedikoduların aslı yoktu inş bunun vardır da adımızın yanına bir kadın nicki yazılır.
tanrım, amin.

dilek hakkını kullanmışsın, biz yılmaz beyden memnunuz Allah da sizden memnun olsun <3

konuya gelecek olursak sizi saklayan, göstermekten çekinen ya da sevgisini insanlar içinde dile getirmeyen insan ya sizi cepte görüp alternatif peşindedir ya da sizi isteme konusunda kararsızdır. her türlü sıkıntılı bir durum, ben katlanmazdım herhalde. kadını da erkeğine de güvenmeyiniz, insanlar sahtekar....

sevgilisini saklayan hemde bal gibi aldatmaya neyilillidir
esimden dostumdan ailemden sevgilimi sakliyorsam
aldatirim tabiki

bu konuda siz siz olun

ailesiyle tanisdirmayana umut baglamayin

dilek hakkını kullanmışsın, biz yılmaz beyden memnunuz Allah da sizden memnun olsun <3

konuya gelecek olursak sizi saklayan, göstermekten çekinen ya da sevgisini insanlar içinde dile getirmeyen insan ya sizi cepte görüp alternatif peşindedir ya da sizi isteme konusunda kararsızdır. her türlü sıkıntılı bir durum, ben katlanmazdım herhalde. kadını da erkeğine de güvenmeyiniz, insanlar sahtekar....
Nazara inanıyorum. O yüzden de saklamak bir mantıklı gelmedi değil…

Üf sizene ya isterse sandıklara koyar herşeye karışın

Geri