Sevgilisini başka insanlarla paylasan erkek

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3723 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırdır ne oldu efmeni hastalarına yani türkçesi ibnelere özgürlük diye bağıran ları Siz modernlik saymıyor musunuz... istediğin kadar ağzını aç Bunun ismi resmen pezevenklik. Ama Tabii siz modem görüştüğüm insanlar hani Atatürkçü dünya görüşü savunan insanlar her lafı modern bir şekilde söyleyerek Olağan bir olaymış gibi karşılıyorsunuz ya Buna da bir isim bulursunuz diye söylemiştim yanıldığımı bilmiyorum Biz geri kafalı diyorsunuz ya hani örümcek kafalılar Sizin gibi Modern Kültür ile büyümedik ayrı bir konu Neyse uzatmıyorum.. Ayrıca ağzını Açsan ne olur Bizde her ebatta kapak var Buyur gel çapını görelim...
dayı cümle kurmaktan aciz adamlarla konuşacak bir şeyimiz yok bizim. anlam bütünlüğü bile oluşturamıyorsun ama tartışmaya çalıştığın kavramlara bak. seni aşar bunlar, sen alakalı alakasız konulara atatürk yazıp durma yeter.

sevgiliyi mi paylaşmak
ekmeğini mi paylaşıyon krdş. sen hayırdır…

şaşırılacak bir şey kalmadı artık, herkes her şeyi yapabilir. anlattığı yerde de kalmaz çoğu kez zaten. döner dolaşır. nereden baksan kötü.

evli olup erkek erkeğe kırıştıranlara ne denir cınım :)))) iğrençsiniz hepinizden tiksiniyom :))))

dayı cümle kurmaktan aciz adamlarla konuşacak bir şeyimiz yok bizim. anlam bütünlüğü bile oluşturamıyorsun ama tartışmaya çalıştığın kavramlara bak. seni aşar bunlar, sen alakalı alakasız konulara atatürk yazıp durma yeter.
Bakarmısın şu kendini entellektüel laflar ederek bilimsel açıklama yaparmış havasına sokan kişiye yazıklar olsun. Ne oldu pardon Affedersiniz homoseksüellere Türkçe hitap ettiğim için mi böyle tepki veriyorsunuz? Ayrıca; merak etme frekansları yakalamak için benim bayağı aşağı inmem gerekiyor o da tarzım değil Biraz kendini yetiştir.. İlk Adım olarak kültür konusunda konuştuğumuzda göre konuştuğumuz milletin tarzını yakın şekilde Türkçe bir isim kullanırsan çok daha mantıklı olur. Yoksa senin söylediğin sadece Lay Lay Lom.. Daha mensup olduğu bir milletin isim karakterlerini kullanmaktan bile aciz birisinin bu konu hakkında bana anlatabileceği tek bir kelime bile olamaz! Bir de 3-4 kişi yaptığı yorumu beğenmiş gülüyorum sadece gülüyorum;)

Ha bir de şunu demek istiyorum alakalı alakası şeylerle diyorsun ya Atatürk'ün en çok ehemmiyet verdiği bir konu vardı ki o da milli hars, yani kültür. Bu kültürün bu millete ne gibi özellikler kattığını ve elde edilen başarının tamamen bu milletin karakteri ve kültürü ile alakalı olduğunu çok iyi biliyordu ve korunması için azami gayret sarfedilmesini teminine hassasiyet atfeden birçok sözleri mevcuttur.
Sen Atatürk'ü nerenden anlıyorsan tamamen yanlış anlıyorsun, sorun yok. Pardon der geçersin, sizin zaten tek yaptığınız bu... Siz beni bahçede gördünüz diye bahçıvan mı sanıyorsunuz? Atatürkçü anlamak diye kendi egosal sorunlarınızı, antimilitarist görünmek, ve entellerle ib..(pardon) homoseksüellere özgürlük, sevişirim ama doğurmam gibi sloganlarla yürümek çözüm değil. Milli hasletler milli şuurlanma; milli kültür ahlak yapılan sahip çıkma ile elde edilebilir Sizin gibi böyle çakma çakma sözler ile bir yol alamazsınız. Konunun çıkış noktası sevgilisini başkası ile paylaşan bir insan değil mi o halde Neyi tartışıyorsunuz Siz bugün bir daha düşünün derim.

Düşüncelerimi olabildiğince sadeleştirmeye çalışıyorum. Ancak daha fazla bu konu hakkında konuşmanın gereksiz olduğu kanaatindeyim...

her şey aklıma gelirdi de bir gün godoşlar üzerinden atatürkçülüğü tartışacağım aklıma gelmezdi. adam hala homoseksüellik, entellik, antimilitarizm falan sayıklıyor kjdfkj swinger diyorlar kamil buna, bu saydıklarınla alakası yok. neyse bu vesileyle efsaneyi hatırlayalım:

hayır, şimdi arada yaşananlar mı paylaşılıyor, sevgili mi o da net değil, şimdi olay swinger mı yani. ulan son sayfalara baktım sadece ben

Ekli dosyalar

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    37.3 KB · Görüntüleme: 3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri