Sevgilisini başka insanlarla paylasan erkek

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3723 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Swinger sevmediğimiz 1 kategoridir. Hoş olmayan hamleler yapmayın.

Özel hayatta yaşananları paylaşma büyük bir """" terbiyesizlik """". Bunu neredeyse tüm Türk erkekleri yapıyor.
Kişiyi paylaşmak ? Yaygın bir hal olmasa da bunu yapanlar da var ve biz onlara [ARGO]********[/ARGO] deriz.

Wifi şifresi mi bu? sklnksjksj

Var. Forumda böyle biri var (konunun benimle benimle ilgisi yok) tabii sadece sevgilisi olan ilk kez gorustugu bir bayan ile öpuştuğunu (ki bu olabilir) orda burda whatsap gruplarında söylemiş. Kulağıma geldi ve o kişi ile bir daha muhatap olmadım ve o Bayanın tereddutlerini şimdi daha iyi anlıyorum.
ay allah seni kahretmesin bilgiye bak. kim bu yaaaa hahahah ayh.

ben maria'nın yazdığından hiçbir şey anlamadım, bütün zamirler birbirine karışmış

Bir erkek ilk buluşmada bir kızı öpmüş. Sonra da bunu her yerde anlatmış. skljlsj

erkek arkadaşının başka bir kadınla yurt dışına tatile gitmesine göz yuman kıza şahit olduğumdan beridir hiçbir şeye şaşırmıyorum.

Şimdi modern olmak adına Buna da biz bir isim bulursunuz değil mi? Eski Kafalar buna bir isim bulmuşlar Ama tabii yeni ismini bilemiyorum. Bazı entel tipler biraz modern Atatürkcü demek ister ama ben demiyorum....

Bedava mi paylaşıyor parayla mi? Birincisine deyyus ikincisine pezevenk mi deniliyordu?
Aaaa sizi esehef ile kınıyoruz Sevişirim ama doğurmam dedikten sonra bunun ismi ancak çağdaş Atatürk gençliği olur tabiki.. aaa az modern batılı olun yaa. Babasının kimliği konusunda muallakta kalıp herkeze acaba babam bumu diyerek bakan insanlar alınır bahhhh ;) :)

Paylaşan diyince ben anlatan olarak değil de kurbanda danaya girmek gibi algılamıştım…

atatürkle, atatürkçülükle bu meselenin ne ilgisi var kamil? eşek kadar adamsın az lafını bil açtırma bayramlık ağzımızı.
Hayırdır ne oldu efmeni hastalarına yani türkçesi ibnelere özgürlük diye bağıran ları Siz modernlik saymıyor musunuz... istediğin kadar ağzını aç Bunun ismi resmen pezevenklik. Ama Tabii siz modem görüştüğüm insanlar hani Atatürkçü dünya görüşü savunan insanlar her lafı modern bir şekilde söyleyerek Olağan bir olaymış gibi karşılıyorsunuz ya Buna da bir isim bulursunuz diye söylemiştim yanıldığımı bilmiyorum Biz geri kafalı diyorsunuz ya hani örümcek kafalılar Sizin gibi Modern Kültür ile büyümedik ayrı bir konu Neyse uzatmıyorum.. Ayrıca ağzını Açsan ne olur Bizde her ebatta kapak var Buyur gel çapını görelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri