Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ay allah seni kahretmesin bilgiye bak. kim bu yaaaa hahahah ayh.Var. Forumda böyle biri var (konunun benimle benimle ilgisi yok) tabii sadece sevgilisi olan ilk kez gorustugu bir bayan ile öpuştuğunu (ki bu olabilir) orda burda whatsap gruplarında söylemiş. Kulağıma geldi ve o kişi ile bir daha muhatap olmadım ve o Bayanın tereddutlerini şimdi daha iyi anlıyorum.
Aaaa sizi esehef ile kınıyoruz Sevişirim ama doğurmam dedikten sonra bunun ismi ancak çağdaş Atatürk gençliği olur tabiki.. aaa az modern batılı olun yaa. Babasının kimliği konusunda muallakta kalıp herkeze acaba babam bumu diyerek bakan insanlar alınır bahhhh ;)Bedava mi paylaşıyor parayla mi? Birincisine deyyus ikincisine pezevenk mi deniliyordu?
Face'den değil sanırsam: )nası paylaşmak
Hayırdır ne oldu efmeni hastalarına yani türkçesi ibnelere özgürlük diye bağıran ları Siz modernlik saymıyor musunuz... istediğin kadar ağzını aç Bunun ismi resmen pezevenklik. Ama Tabii siz modem görüştüğüm insanlar hani Atatürkçü dünya görüşü savunan insanlar her lafı modern bir şekilde söyleyerek Olağan bir olaymış gibi karşılıyorsunuz ya Buna da bir isim bulursunuz diye söylemiştim yanıldığımı bilmiyorum Biz geri kafalı diyorsunuz ya hani örümcek kafalılar Sizin gibi Modern Kültür ile büyümedik ayrı bir konu Neyse uzatmıyorum.. Ayrıca ağzını Açsan ne olur Bizde her ebatta kapak var Buyur gel çapını görelim...atatürkle, atatürkçülükle bu meselenin ne ilgisi var kamil? eşek kadar adamsın az lafını bil açtırma bayramlık ağzımızı.