Sevgilisine Mini Etek Giydirmeyen Erkek

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
gerçekten kıskanıp benimseyen istemez
size bir erkek olarak söyleyeyim bayanlar, karışmıyor umursamıyorsa büyük ihtimal niyeti başkadır.

Ben giymesini istemem ne bileyim istemiyorum, istemeyince dar kafalı oluyoruz galiba..

Tercih etmiyorum zaten rahatına düşkün biri olarak kot tercihimdir her zaman xd
Fakat giyimime lütfen karışmasın, ne giyeceğimi bilecek yaştayım zira.

Asla kabul edemem, güzel ve körpeyim. Bu yaşta bu halimdeykene giymeyeceğim de ne zaman giyeceğim?

Tam konuya sazan gibi atlayıp "Mini etek giydirmeyen erkek yobazdıııır!" diyecektim ancak, farklı bakış açılarını görünce temkinli yorum yapma gereği duydum.

Şu yorum çok hoşuma gitti "Abazan yetişmiş ve bu konudaki açlığını sağı solu kesip akşama evde çakı yaparak gidermeyi alışkanlık haline getirmiş bir gençliğin var olması sebebiyle erkek kişinin sevdiceğine hayvan gibi bakılmasını haliyle istememesinden ortaya çıkan bir sorundur."

Ben de şahsen birinin giydiğine karışamam, öyle bir yetkim yoktur. Bir insan bir diğerinin kıyafetine neden karışır ki? Hangi yılda yaşıyoruz? Ancak alıntı yaptığım yorum gerçekten güzeldi. Ben şahsen sevgilim olsa asla bir şey demem, yorum dahi yapmam, öyle bir yetkim olduğunu da hiç düşünmem. Hatta "Bir insan, neden kıyafet ile ilgilenir?" diye kendime soru bile sorarım. Fakat, Türkiye'de yaşıyoruz. Sevgilime bazı piclerin salya akıta akıta bakacağını düşünmek, beni çok derinden etkiler. Bir bakıma adam haklı derim. Ha ancak, diyelim toplum olarak görüşlerimiz değişti. Seviye atladık dersek; o zaman hiç kimse hiçbir şekilde giyime kuşama karışamamalı. İşte o zaman bu yobazlık olur. Fakat şu anda toplum arap kafası taşıdığı için, erkeğe de üzülüyorum, o mini eteği giyen kadına da :(

O zaman ne diyoruz? John Lennon'ın da dediği gibi Imagine no religon.

Erkekliğinden şüphe duyuyordur. Ya da yozgatta yaşıyordur

Erkek olsam giymesini isterdim

Erkek olsam mini etegi kendim giyerdim

Sınır ve kurallar koyan, sevgilisinin de uymasını isteyen erkektir. Kıskandığından yapıyor olabilir.

Mini etek giydiğinde ya da makyaj yaptığında kıskanacak kadar şeref yoksunuysa giydirmesin.
De sen kimsin YAni?

Madem mini etek giydirmeyeceksin ; giymeyi düşünen bir zihniyetle niye sevgilisin ?

Hayatımda ASLA izin vermeyeceğim bir olay. Böyle bir olay başıma gelmedi ; gelemezde.

Başlıkta belirlenen gibi bir hüküm sahibi değilim, kendisi olsaydı giymek isteyeceği şeyleri kendisi seçerdi. Zekayı önemsediğim için varolan bir sevgili ile mini etek giy/me münakaşası mümkün olmayacaktır. Laaaakin.. Biraz realite lütfen, tırnak ucu kadarcık. Çok mu şey istiyorum?
Ülkenin sosyokültürel pozisyonu, konu ile ilgili defalarca düşünmeye sebep oluyor. Düşünün, birlikte yürüyorsunuz. Sevgiliniz mini etek giymiş, pembe bir şahin yanınıza yanaşıyor ağızları açık yengeyi süzüp laf atıp yollarına devam ediyorlar. Düşünün, bir cadde üzerinden karşıya geçiyorsunuz, üç beş kişi üst geçitte vakit öldürüyor, hepsi ağzı açık sevgilinizi süzüyor. Düşünün düşünün düşünün..
Bu ülke mini eteği kaldırabilecek durumda değil.
Varsayalım bir avrupai devlette mi ikamet ediyoruz: giyebilir tabi!

Hala daha bu gereksiz konulari tartismaktan oteye gidememis olmak cidden rahatsiz ediyor beni. Karakterinize, dunya gorusunuze uygun kisilerle bir araya gelin, kimse kimsenin kiyafetine karisma gibi bir dengesizlik gostermesin.
Sinirlendim bak yine . p

[YOUTUBE]ZhVmGtEx1eM[/YOUTUBE]

Sevgilisine mini etek giydirmeyen beylere gelsin o zaman :D

Geri