Sevgilisine Mini Etek Giydirmeyen Erkek

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Hiç de sanıldığı gibi karşı çıkmayacağım:) bilakis onayladığım ve Bacaklarını başkasına göstermendeki amaç nedir, sadece kendin için giyiniyorsan evde giy demekkten kendimi alamıyorum.Şuda ilave, sen giydirmiyorsan diğer mini etek giyenlerede bakmayacaksın dediğim durum.

Giydirmez giydirmez onun bileceği bir iş. Sevmiyorsa sevgili olmayacak.

muhtemelen mini etek hastasıdır ve çok hoşuna gidiyordur , ondan giydirmez

niye ki kendisi mi giyecekmiş minileri xd
biri beni camdan atsın aklıma felaket espriler geliyo xd

ülkemizdeki mahalle baskısı, bekaretin her şeyden önemli olması, evlenmeden olmaz mantığı... gibi s*kmsonik sebeplerden ötürü abazan yetişmiş ve bu konudaki açlığını sağı solu kesip akşama evde çakı yaparak gidermeyi alışkanlık haline getirmiş bir gençliğin var olması sebebiyle erkek kişinin sevdiceğine hayvan gibi bakılmasını haliyle istememesinden ortaya çıkan bir sorundur. gerçi bundan memnun olan bayanlarında olağan bir durummuş gibi karşılıyım aslında bayanın erkek için önemi mevzusunu atlamasından geçiyor , yahu köle değilsiniz siz köle değilsiniz

İçinizden geldiği gibi istediğiniz gibi giyinin yahu. Neden erkeklere kıyafetinizle sizi yargılama hakkı tanıyorsunuz.

Siz bunu yaparsanız, daha nelerinize karışır. Biraz karşı durmayı öğrenin.

Sağlam basın

Esinti sen bu tür erkekleri savunuyor musun savunmuyor musun anlamadim? Pek bi çelişkili konuştun :) karsi cikmayacagim onayliyorum, sonrasinda diyorsun giyenlere de bakmayacaksin?

savunuyorum , son olarak dediğim şu ki , kız arkadaşına giydirmiyorsun alkışlıyorum, ama giyenede bakma dedim:)

Londra veya Roma da yaşıyor olsam karışmayabilirdim. Ancak İstanbul da giyemez

Demek ki savunulacak bi taraflari da yokmus :D kendileri giydirmeyip giyenlere bakiyorlarsa

Mini etek giyip giymemesi önemli değil; önemli olan bacakların düzgün olması. :)

Bu arada bir etek için kavga etmeyin. :D

çok abartıya kaçılmamak kaydıyla giyebilir yahu
özgürlüğe karışmayın.

Giydiremem sevgilime mini etek falan çok istiyosa iskoçyaya gitsin!!!11211!!!

Çayırbaşından sağ çıkarsa mini ile dilediği yerde giysin sıkıntı yok.

Bir başkasının sevgilisi minik etek giydiğinde ağzından salyalar aka aka seyredip, kirli dünyasında binbir türlü hayaller kurduğu için, aynı tecrübe kendi sevgilisinde adledilmesin istemektedir.

Dervişin fikri neyse zikri odur.

Geri