Sevgilisine Mini Etek Giydirmeyen Erkek

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Sevgilim giydiğim eteğe karisamaz.
ben mini etek içinde kendimi iyi hissediyorsam giyerim.
Birileri dönüp bana bakıyorsa bundan rahatsız olmak yerine gurur duymalı ve yanında ki kadının varlığı altında ezilmemeli. O erkeklik egosunu ve aşağılık kompleksini de bi bana yansıtmamali.

taam ya ben ona izin veriyom sıkıyosa giysin :))))

Evdeyken bana ozel giysin

korkunun gozunu seveyim. aklindan bile gecmez.

Giymesini istememesini anlarim da giydirmemek nesi? Anasi babasi değil ya. Kocasi olsun öyle konussun bence.

Makul ölçüleri asıyorsa katılıyorum giymesinler amaaaa mini eteğe karşı olan adam bol ve ayak bileğinde etek giyince de emin olun üzerinde egreti durmus yakışmamış da der. Dar pantolon giyse kızar ama bol giyse üstünden dökülüyor veya kilolu göstermiş de der. Kılık kıyafete bu kadar bakan ve takılan adamların cogu dışarıdaki o giyimli kadınlara da bakar. Kısacası kadın ne yapsa yaranamaz.

Yani tatil yerinde yaşamıyorsa, mini etek giymenin cidden bir anlamı yok. Anlamsız buluyorum ben de, sana katılıyorum.
Biraz da eğitimsizlikten oluyor bu konular.. Mini etek giyen bir kıza neden bakayım ki? Demek ki yüzü yeterince güzel değil, hareketleri yeterince sempatik değil başka türlü kendini kabul ettirmeye ilgi çekmeye çalışıyor.

Ben hiçbir kızı sırf güzel diye sevmem. Güzellik önemli ama daha önemli şeyler var ilişki için..
Yine de kimsenin kıyafetine karışılmaz. Kendine yakıştırıyorsa özgürlüğüdür giyer de.
Ben istemem ama sevgilimin giymesini..

Eğer bir erkek olsun kadın olsun kendi karşı çıktığı davranışı bir başkasına gelince yapıyorsa zaten, o tarz biri karaktersizdir. :) Onlardan uzak duracaksın.

Hahaaa bu konu benle alakasız :)
El ve yüz dışında başka bir yerim görünmüyor:p

özgürlüğe karışmak gibi birşey bu fakat çok da abartılı olmasın
ayrıca illa karışması için koca olmasına gerek yok karşı tarafta biter bu durum nasıl giymesini o bilmesi gerek sizden önce.

Bazılarının ınadına Bıkını ıle dolasacağiz sevgılımle kıs ayında ankara`nın ayazında sokaklarda :p

gel bak şurda daha güzel kıyafetler var

Kendisine sorulursa tabi fikir beyan edebilir.
Ama ben sormamayı tercih edenlerdenim.

Geri