Sevgilisinden kısa boylu olan erkek..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Maalesef kadınların bazıları kısa boylu erkekle sevgili olmaya karşı takıntılı. Ev arkadaşım öyleydi yani. Benim için önemi yok bu tip şeylerin.

Türkiye'de kadınların ortalama 1,58 olduğunu düşünürsek biraz sıkıntılı 1 dürüm.​

Benden de kısa olmaz herhalde…

Size yemin ediyorum her sayfada en az bir tane boy ile ilgili başlık mevcut. Abi siz kafayı yemişsiniz boy ile.

Niye peki? Neden böyleyiz? Bir şeylerin kaç santimetre ve kaç yıl var olduğu ile ilgili niye bu kadar titiziz bu forumda :SAD
Hiç bilemiyorum. Ben de trollük yapıyorum işte konularda. Hatta geçen yazdım bir boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy takıntım yok mesajım diye fjjdjd
Hayal dünyası sınırsız. Ben de neler istiyorum da işte istemekle kalıyorum jfjfj

Hiç bilemiyorum. Ben de trollük yapıyorum işte konularda. Hatta geçen yazdım bir boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy takıntım yok mesajım diye fjjdjd
Hayal dünyası sınırsız. Ben de neler istiyorum da işte istemekle kalıyorum jfjfj

Allah herkesin gönlüne göre santimli insan nasip eylesin diyorum.

heh suraya da yazayim. istedigim gibi biri ve bana kole (:d) olabilecek kapasitedeyse, benden bir kafa kisa bile olabilir

1,55'lik kadınların uzun boy takıntısını hiç anlamadım, bilimsel bir açıklaması var mı? Kadının boyu 1,55 bana kısasın yeaa diyor.. ulan seni tek elimle havaya kaldırırım, 12'lik klima bile senden ağır.

1,55'lik kadınların uzun boy takıntısını hiç anlamadım, bilimsel bir açıklaması var mı? Kadının boyu 1,55 bana kısasın yeaa diyor.. ulan seni tek elimle havaya kaldırırım, 12'lik klima bile senden ağır.
İşte insan kendisinde olmayana yükseliyo demek ki. Ben de kıvırcık severim misal.

Geri