Erkeğin anahtarlık olma durumu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kısa boylu erkek agresifliği konumuz da var…Size yemin ediyorum her sayfada en az bir tane boy ile ilgili başlık mevcut. Abi siz kafayı yemişsiniz boy ile.
Kısa boylu erkek agresifliği konumuz da var…
Bu forumun bel kemiği 2 konu tabanı var. Biri boy biri yaş…Valla elimden geleni yapayım düzeltelim şurayı diyecem de, maalesef be anniiee
Bu forumun bel kemiği 2 konu tabanı var. Biri boy biri yaş…
Hiç bilemiyorum. Ben de trollük yapıyorum işte konularda. Hatta geçen yazdım bir boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy takıntım yok mesajım diye fjjdjdNiye peki? Neden böyleyiz? Bir şeylerin kaç santimetre ve kaç yıl var olduğu ile ilgili niye bu kadar titiziz bu forumda :SAD
Hiç bilemiyorum. Ben de trollük yapıyorum işte konularda. Hatta geçen yazdım bir boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy konusuna bilmem kaç milyonuncu boy takıntım yok mesajım diye fjjdjd
Hayal dünyası sınırsız. Ben de neler istiyorum da işte istemekle kalıyorum jfjfj
Listede eşim yok…çiftlerin ideal boy ölçüleri arkadaşlar. bu kurala göre hareket edelim lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 107967
benim de yok, doğrudan yalnız kaldım.Listede eşim yok…
İşte insan kendisinde olmayana yükseliyo demek ki. Ben de kıvırcık severim misal.1,55'lik kadınların uzun boy takıntısını hiç anlamadım, bilimsel bir açıklaması var mı? Kadının boyu 1,55 bana kısasın yeaa diyor.. ulan seni tek elimle havaya kaldırırım, 12'lik klima bile senden ağır.