Sevgilisi olmayan kadın agresifliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
AHAHAHAHHAHHHHAHA zamanında reeldeki sevgiliden bile bu cümleyi duymuş olmam...........
Canımsın.. bu hayatta zoruma gitmeyen tek şey, senin manito bulunca beni engellemen ahahha.
Çünkü benim gibi arkadaşın olduğu sürece, bütün flört ve manitolar risk altında.. ömrü kısa sürer:)

Canımsın.. bu hayatta zoruma gitmeyen tek şey, senin manito bulunca beni engellemen ahahha.
Çünkü benim gibi arkadaşın olduğu sürece, bütün flört ve manitolar risk altında.. ömrü kısa sürer:)
Niye napıyon ki sen

Niye napıyon ki sen
Çevremdeki kadınların standartları düşük kişilerle görüşmesi beni rahatsız ediyor. Her zaman arkadaşlarımın en kaliteli kişiler ile flört etmesini isterim..
Bir erkek gözüyle analizi yaparım ve dostuma bildiririm, değerlendirmeyi o yapar.. benim verdiğim notun yanlış çıkma şansı yok maalesef..

Son düzenleme:
Benimle fazla muhabbet etmezsen uygun adayları bulursun, malum pek sevilmem..
Flörtün sana ilk şunu diyecek.. run ile konuşma.. tamam de kardeşim, senin mutluluğun benim için önemli.

O kadar tehlikelisin yani abi? Eyvah bea :D

benim sevgilim yada flörtüm olunca daha sinirli biri oluyorum… Mdmdjxjd

bide lügatımdan artık flört kelimesini çıkardım iğrenir oldum….

Flört kelimesi zamparalığı yontmak için icat edilmiş bir kelimedir

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
En güzel örneği;
IMG_2784.jpeg

Son düzenleme:
Sevgilisi olanları kıskanır, agresiflik yapar, sağa sola saçla olur.. hırçın bir kısrak gibidir kısacası :)

Bir insanın zaafları birçok şekilde ortaya çıkabilir:d Bir insan bir şeyin eksikliğine fazlasıyla takık durumdaysa ve zaaflarını da yönetemeyecek biriyse agresiflik de ortaya çıkabilir öfke de kıskançlık da. Bazen ofansif bir mizah biçimi çıkar ortaya. Sadece sevgili yokluğunda değil bazıları için başarı, bazıları içinse maddiyattır. Bence genel olarak zaaflarıyla başa çıkamayan insanlar yaşıyor bu yoksunluk hissini ve sonuçlarını, cinsiyetsiz bir duygu.
Ahahah yalan söylemeyeceğim ama biri tarafından öpülmek ve sevilmek pamuk ediyor o ayrı:d öpülüyorum karikatüründeki adamın yüz ifadesiyle dolaşıyor insan:d

Toplu taşımada görmüştür beni gıcık olmuştur yanımdan geçerken çantasını yüzüme çarpar sorun yok yoo yoo hiç önemli değil. Haklı bir gerekçe

Sevgilisi olmayan kadinlar daha relax bana göre çünkü kendine yetebiliyordur ve flört ettigi için ruhsal doyum sağlıyordur sabitlige gerek yok bence

Geri