Sevgilinizle yolda yürürken aniden sizi kucağına alsa tepkiniz ne olurdu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ayrıca armağan paragraflar döşer, konuşup konuşup bayıldığı bir sahne vardı hatırlıyor musun hdjd
@Lefty ciğime konu bile açılmıştı ndjd bir göz at:d bunun climaxli versiyonu da mevcut ikisi de çok komik:d

Bu arada bu da bir lefty paragrafı, o konuya yazmıştım, efsane ya kdjd

Ekli dosyayı görüntüle 100596
Kimseyi kırmadan romantizm sevmediğimi açıkça ifade etme çabası bu yorum.:)

Bence gayet ince:d bir tane climax’e atfen (galiba) yazdığın bir yorumu okudum jdjd anna yazmış hatta “bilim insanından çok film insanı gibisin zaten”:d yine sinirlendirmişti anlaşılan…
Bir zamanlar hiç anlaşamıyorduk @climax ile ancak zamanla uzlaşmayı başardık.:) Seni provoke etmek için yazıyorum deyince orta yolu bulduk.:)

Sevgilimizle kumsalda romantik anlar yaşarken konu ne oldu da lefty e geldi kjkj
@Lefty Çekil yavrum kenara sevgilim beni kucağına alırken fıstık ezmesi olma sonra kjkg

Evet ben de cevap vereyim, bunu omuzuna atmak suretiyle parkta yapmışlığı var, neden yaptı böyle bir şey hiç hatırlamıyorum, mantıksız biri… Kimse yoktu allahtan, insan içinde yapsa bayılmış numarası yaparım, gözlerimi de kapatırım… kimseyi görmek istemiyorum, saçma adam:d jdjd

Evet ben de cevap vereyim, bunu omuzuna atmak suretiyle parkta yapmışlığı var, neden yaptı böyle bir şey hiç hatırlamıyorum, mantıksız biri… Kimse yoktu allahtan, insan içinde yapsa bayılmış numarası yaparım, gözlerimi de kapatırım… kimseyi görmek istemiyorum, saçma adam:d jdjd
Artizzzz kjkhkh

Bugün gocagarı aradı. Üzerinde ne var dedi.. oha dedim ne diyo bu.. çıplağım dedim oyunu sürdürmek için. "ulan gerizekalı, çamaşırları makinaya atacam onun için soruyorum" dedi.

Ciplak ayak 1.90 oldugumu daha once solemismiydim ve dolu damacana suyu direkt tek elimle omzuma atabildigimi filan bunlardan bahsetmismiydim?

Toplumun belli normları vardır. Onun dışına çıkıyorsa tahtalarını bir saymak isterm ben şahsen.

190lar kovalasın sizi
kucaklayıp götürsünler işte

%80'ni

" Ayhh ayhhh napionnaaahhhh ahaha
Askm napion yhaaa "der sanirim.
%20'lik kisim ise kilosundan memnun olmadigi icin izin vermez diye dusunuyorum.
Yaz ayinda cikan fox dizileri gibi degil her zaman hayat.

Ananı s derim ani tepkilerde ya millet ayyy diyor birde bana bak 🥺

• Kahkaha
Tepkiler: ne
En yakın hastane nerede diye telaşlanırdım çünkü muhtemelen fıtığı patlardı

Geri