ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ah canım benim dikkat ette diğer ayağınıda sazan avlicam diye sakatlama mdkdkdkBırakın sevgiliyi kucagı balıga giden gelsin sjsjsj
Lefty yedi numarayı izledin mi bilmiyorum orda armağan diye bir karakter var sana çok benzetiyorum her izlediğimde sen geliyorsun aklıma kjkhkhkhBenim ciddiyetimi bilenler bu soruya vereceğim cevabı da biliyordur, o yüzden yorum yazmadan çıkıyorum.![]()
İzlemedim ancak özetlere bir ara bakarım.Lefty yedi numarayı izledin mi bilmiyorum orda armağan diye bir karakter var sana çok benzetiyorum her izlediğimde sen geliyorsun aklıma kjkhkhkh
Lütfen kjkjkj @Reyhan da izliyormuş bi soralım oda benzetiyor mu acabaİzlemedim ancak özetlere bir ara bakarım.![]()
bakmayacak külliyen yalan xdjdhdhdİzlemedim ancak özetlere bir ara bakarım.![]()
Birkaç özete baktım da bana hiçbir açıdan benzemiyor.Lütfen kjkjkj @Reyhan da izliyormuş bi soralım oda benzetiyor mu acaba
Baktım ancak benzemiyor.bakmayacak külliyen yalan xdjdhdhd
zaten benzemesini beklemen hataydı xdBaktım ancak benzemiyor.![]()
Olaylara hep bilimsel ve kuralcı yaklaşırBirkaç özete baktım da bana hiçbir açıdan benzemiyor.![]()
1 90 ve üstüne yakışan hareket :p
Ekli dosyayı görüntüle 100589
Kizin sıcaktan ayagi yanmış burda bu zaten 1 90 değil ya
O zaman tamam, bana uyar.Olaylara hep bilimsel ve kuralcı yaklaşır
Evet ben bu yönünü kastettim <3O zaman tamam, bana uyar.![]()
Olaylara hep bilimsel ve kuralcı yaklaşır