Sevgilinizle Siyasi Görüşünüz Farklı olursa

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kocişimin en en endiri en siyasi görüşü bana olan aşkı:)))))

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
hiç bir şey olmaz çünkü bir siyasi görüşüm yok oyumu tayland kralına veriyorum sempatik buldugum için qralım benim yaaa nasılda süzüle süzüle yürüyorrr adam adammm

Lefty hanımın yorumunu merak ediyorum... mesela akpli biri olarak düşünsek ne olurdu...

sürekli birbirimize seçim konuşmaları yapardık-ki benim konuşmalarım karşısında çok dayanabileceğini sanmam-, arada seçim anketleri yapardık, eve sandık kurar, sandığa gider oy verir birbirimize mühür basardık... ne bileyim, türlü fanteziler ve sohbetler ile aşabiliriz bunu... canım sevgilim ile her şeyi aşabileceğimize inanıyorum. <3
o kadar da inanmıyorum, ya ümit özdağ’ı savunursa? ya muharrem ince’yi kucaklarsa? ya ali babacan tatlı adam aslında diyorsa?

ahahah aşk kapıyı çaldığında sempatizan dinlemiyor ama vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın belirlediğiniz bu kriteri takdir ettim. sol illegal gruplar dahil mi? dhpkc filan
Çok şükür şu ana kadar olmadı. Allah korusun…

Erkek görsel derlerdi de bu kadar derin olduğunu bilmiyordum

o kadar da inanmıyorum, ya ümit özdağ’ı savunursa? ya muharrem ince’yi kucaklarsa? ya ali babacan tatlı adam aslında diyorsa?
Düşünsene, "Canım ben erken uyuyacağım." deyip bilmemneforumlari.com'da gizli gizli Muharrem İnce konuları açıyor.......

Düşünsene, "Canım ben erken uyuyacağım." deyip bilmemneforumlari.com'da gizli gizli Muharrem İnce konuları açıyor.......
tamamen objektif karım/muharrem ince karşılaştırması

karım: sürekli dırdır eder
muharrem ince: sadece gerçekleri konuşur

Lefty hanımın yorumunu merak ediyorum... mesela akpli biri olarak düşünsek ne olurdu...
Korkudan soruyu istediğim gibi soramadım.....
Güldürdün beni:) Bu kadar ürkütücü olamam, olmamalıyım.:)

Sevgili @Anna Karenina normal şartlarda insanların siyasi görüş ya da inançları ile ilgilenmiyorum ancak açık konuşmak gerekirse yakın çevrem ağırlıklı olarak sol görüşlü kişilerden oluşuyor ve AKP'li ya da MHP'li veya ülkücü hiç kimse bulunmuyor. İş ortamında ve sosyal hayatta ise her görüşten insan ile temas halindeyim ve kimin neyi savunduğu ya da neye inandığı / inanmadığına hiç dikkat etmiyorum.

AKP'li biri ile sevgili olma ihtimalim bulunmuyor çünkü ne kadar hoşgörülü de olsak özel ilişkilerde bu tip farklılıklar sorun yaratabilir. Siyasi görüş olarak bana zıt kişilerle çok rahat arkadaş / dost olurum ancak birliktelik açısından mantıklı gelmiyor. Eskiden bu konuda daha esnek düşünüyordum fakat son yıllarda bakış açım değişti.

Not: Yakın arkadaş grubumda yabancılar da var ve ateistler ağırlıkta. Bu durum bile sorun yaratacaktır.

Son düzenleme:
Geri