W
Elmas Üye
Siyasetle yatip siyasetle kalkan insanla isim olmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o kadar da inanmıyorum, ya ümit özdağ’ı savunursa? ya muharrem ince’yi kucaklarsa? ya ali babacan tatlı adam aslında diyorsa?sürekli birbirimize seçim konuşmaları yapardık-ki benim konuşmalarım karşısında çok dayanabileceğini sanmam-, arada seçim anketleri yapardık, eve sandık kurar, sandığa gider oy verir birbirimize mühür basardık... ne bileyim, türlü fanteziler ve sohbetler ile aşabiliriz bunu... canım sevgilim ile her şeyi aşabileceğimize inanıyorum. <3
ahahah aşk kapıyı çaldığında sempatizan dinlemiyor ama vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın belirlediğiniz bu kriteri takdir ettim. sol illegal gruplar dahil mi? dhpkc filanPkk sempatizanı olmasın yeter.
kıskanma..ahahah aşk kapıyı çaldığında sempatizan dinlemiyor ama vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın belirlediğiniz bu kriteri takdir ettim. sol illegal gruplar dahil mi? dhpkc filan
Çok şükür şu ana kadar olmadı. Allah korusun…ahahah aşk kapıyı çaldığında sempatizan dinlemiyor ama vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın belirlediğiniz bu kriteri takdir ettim. sol illegal gruplar dahil mi? dhpkc filan
Düşünsene, "Canım ben erken uyuyacağım." deyip bilmemneforumlari.com'da gizli gizli Muharrem İnce konuları açıyor.......o kadar da inanmıyorum, ya ümit özdağ’ı savunursa? ya muharrem ince’yi kucaklarsa? ya ali babacan tatlı adam aslında diyorsa?
tamamen objektif karım/muharrem ince karşılaştırmasıDüşünsene, "Canım ben erken uyuyacağım." deyip bilmemneforumlari.com'da gizli gizli Muharrem İnce konuları açıyor.......
Lefty hanımın yorumunu merak ediyorum... mesela akpli biri olarak düşünsek ne olurdu...
Güldürdün beniKorkudan soruyu istediğim gibi soramadım.....