Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siyaseti her şeye karıştıranla işim olmaz. Ne şu partisi ne bu partisi. İnsan olsun etiketlerden önce.
Hayata genel bir bakış açısı, ilkesi, kişiliği var mı? Bu daha önemli.
bizim pederden dolayi ev içinde ve toplum içinde siyaset konuşmayı öğrendim ve tabiki insanları dinlemeyi de. o yüzden her fikre açığım. olabilir sorun olmaz
Pkkya destek verirse zaten sevgilim olamaz. Ülkücü ve pkkya destek veren bir arada olması imkansız zaten. Lakin diger siyasi partileri tutarsa umrumda değil. Zaten hiç birini sevmiyorum.
Benim siyasi bi görüşüm yok, sadece yaşamak istediğim bir hayat tarzım, standartım var. Bunu sağlayabilecek her partiye açığım. Devleti dini esaslara göre yönetecek laiklik karşıtı partilere kapalıyım ve Bu parti şuan akp. Bu yüzden de Akp’ li birine ilgi duymam mümkün değil.
Her anlamda uyum şart, bundan sonra böyle.. yemişim başka fikirlere saygıyı. Tamam saygı her türlü duyulur başkalarına tabii. Sevgilin kocan artık her neyinse aynı şeyleri düşün onunla da.. yani bence.....
Uçurumlara kapalıyız...