Sevgilinizle Siyasi Görüşünüz Farklı olursa

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Siyasi fanatizmi olan biriyle aynı kafada da olsak sevgili olmam.
Makul seviyelerde olsa da görüşlerimiz farklıysa arkadaş kalırız galiba en fazla.
Büyük konuşmayayım hiç böyle olmadı ama sevgililik farklı bi boyut.

O zqman sana galatasaraylı bi koca şart :D
haha gönüller bir olsun herkesin takımı kendine:D
Kocişim ayrı maça gider ben ayrı napalım :D
ayyyy şimdi 10 maça gidiyorsam evlenince 1 maça senede anca ayy bu evlilik herşeyi kısıtlıyor yahu:D

Fikirler degisebilir, Allah’in emri degil nihayetinde siyasi parti.

Doğu Perinçek'e oy vermediği sürece bütün partilere okeyim.

sürekli birbirimize seçim konuşmaları yapardık-ki benim konuşmalarım karşısında çok dayanabileceğini sanmam-, arada seçim anketleri yapardık, eve sandık kurar, sandığa gider oy verir birbirimize mühür basardık... ne bileyim, türlü fanteziler ve sohbetler ile aşabiliriz bunu... canım sevgilim ile her şeyi aşabileceğimize inanıyorum. <3

olamaz cunki sefgili olmam ,)

a dan z ye kriterlerime uymalı soriii

Tartışmaya açığım
İki tartışır konuyu kaparız
o yönden sıkıntı olmaz sdjk

ha ama at gözlüğü takmış X parti de parti diyorsa, çok zor

hes kaçar .d

Ben siyasi olarak çok farklı düşüncelere sahip olunan biri ile belli bir yaştan sonra ilişki kurulamayacağına inanıyorum. Genel olarak her konuda apaynı düşünmek de sıkıcı olur. Tabi ki farklı düşüncelere sahip olunacaktır, bunlar tartışılacaktır ancak temelde ideoloji aynı değilse, cık. Bence mümkün değildir.

Cumhuriyetçi çağdaş Atatürkçü
olmalı aksi taktirde meraba meraba en fazla

Ne güzel işte hiç sıkıcı geçmez günler devamlı tartışırız.

Siyasi görüş çok sığ bir kavram.. Temelinde bu görüşü besleyen bakış açılarımız yakın olsa kâfi.

kafası özgür insan seviyorum ben. kafası özgür insanla çatışma olmuyor. adalet duygusu ve vicdani melekeleri zarar görmesin yeter. tam olarak böyle biri var yaşamımda.
arkadaş olarak seçtiklerim de böyle. etrafı sadece kendi gibilerden ibaret olanlar bana göre değil. farklı olsa da akıllı, vicdanlı, adaletli olsun.

Geri