Sevgilinizle Siyasi Görüşünüz Farklı olursa

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Siyaseti her şeye karıştıranla işim olmaz. Ne şu partisi ne bu partisi. İnsan olsun etiketlerden önce.
Hayata genel bir bakış açısı, ilkesi, kişiliği var mı? Bu daha önemli.

Daha da kötüsü var.
Düşünün bi, iki farklı takımı tutuyorsunuz. Aboooooo.
Her maçta kavga, her maçta kavga, her maçta kavga. Çekilmez bu hayat.

Sevdikten sonra bir önemi kalmıyor. Önemliyse, o zaman bir sorun var.

Farkli, 4 senedir bir sorun yasamadik

bizim pederden dolayi ev içinde ve toplum içinde siyaset konuşmayı öğrendim ve tabiki insanları dinlemeyi de. o yüzden her fikre açığım. olabilir sorun olmaz

Pkkya destek verirse zaten sevgilim olamaz. Ülkücü ve pkkya destek veren bir arada olması imkansız zaten. Lakin diger siyasi partileri tutarsa umrumda değil. Zaten hiç birini sevmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
malumunuz bunlar kargoyla geliyor
paketi açıyorsun
hop farklı
zor bi durum

Benim siyasi bi görüşüm yok, sadece yaşamak istediğim bir hayat tarzım, standartım var. Bunu sağlayabilecek her partiye açığım. Devleti dini esaslara göre yönetecek laiklik karşıtı partilere kapalıyım ve Bu parti şuan akp. Bu yüzden de Akp’ li birine ilgi duymam mümkün değil.

Her anlamda uyum şart, bundan sonra böyle.. yemişim başka fikirlere saygıyı. Tamam saygı her türlü duyulur başkalarına tabii. Sevgilin kocan artık her neyinse aynı şeyleri düşün onunla da.. yani bence.....
Uçurumlara kapalıyız...

• Beğen
Tepkiler: ne
valla burada ikimiz de aynı partiyi destekliyoruz. Tr ile işimiz yok, ikimiz de Allah akıl fikir versin deyip geçiyoruz.

Belirli yöntemlerle fikrini değiştiririm :)

Geri