Sevgilinizin karşı cinsten samimi arkadaşları olmasına nasıl tepki veriyorsunuz?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sacma micmic samimiyeti varsa ayrilirdim sanirim oynak kisi sevmem .

Bu konunun çeşitli varyasyonları var ve pek çoğuna medenice başlıyorum, işte samimiyetin sınırı önemli, ne kadar samimi filan sonra diyorum ne demek karşı cinsten samimi arkadaş vs kfjf karşı cinsten en samimi arkadaşı benim, ben olmalıyım okey mi, benden öncesi beni ilgilendirmez… madem ben varım, en samimi çok samimi karşı cinsten arkadaşı da ben olmalıyım kdjd ay herkes yerini ve haddini bilirse ilişkiler karmaşıklaşmaz, beni dinlediğiniz için teşekkürler

Oyle insanlarla sevgili , eş olun ki ; siz yokken bile siz varmişcasina hareket etsin .
Bu sayede ortada rahatsizlik verecek karşicins sanimiyeti zaten oluşmaz .Sinirlari kendisi cizer .

Samimiyetin dozu önemli aslında illaki herkesin samimi olduğu bir karşı cins vardır onlara farklı gözle mi bakıyoruz ki samimi olamaz diyelim diyor bir yanım, diğer yanım ise kıskançlık krizi geçiriyor. Saçma sapan hareketleri vs yoksa olsunlar arkadaş falan

Bokunu çıkarmadığı sürece olabilir. Aşırı kıskanç değilim ama gavatlığada meylim yok.

Samimi dedigimiz sey kol kola gezmek, dipdibe oturmak, mincirmak, caniiiim, diye seslenmek, gibi gibi seycikler di mi? yani kisaca laubali hareketler sergilemesi ise artik o benim sevgilim degildir.

Benden once tanisIkligi oldugu icin Her 2tarafta sınır asimi yapmadikca sorun etmemis gibi yaparim.
Ama gozume batan 1sey olursa da salarim. Ugrasamam oyle tartışma ile fln.

Geri