Sevgilinizin karşı cinsten samimi arkadaşları olmasına nasıl tepki veriyorsunuz?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sevgilinizin karşı cinsten samimi arkadaşları olmasına nasıl tepki veriyorsunuz ?​

Dostça bir samimiyet ise sorun teşkil etmez ancak aradaki mesafe ve seviye korunduğu takdirde geçerlidir yoksa laubaliliğe katlanma ihtimalim hiç yok.

Belli bi cizgisi olmalı samimiyetin tabii ki.
Zaten arkadaşlarına karışirim, o da benimkine karışabilir.

Once sorarim, sonra doverim. Sormadan dovdu dedirtmem.

Cegıd'ın bir parçasında söyledikleri geldi aklıma. Simdi soru tuzaklı, soruya gore cevaplarsak parcada gecen söz;

"Seni seviyorum ceg ama tuna da çok tatlı
Eee bitch ne bekliyorsun **Spam/Adversiting** threesome'mı"

Cegıd'ın bir parçasında söyledikleri geldi aklıma. Simdi soru tuzaklı, soruya gore cevaplarsak parcada gecen söz;

"Seni seviyorum ceg ama tuna da çok tatlı
Eee bitch ne bekliyorsun **Spam/Adversiting** threesome'mı"

nedir mevzu? üçlü olsun güçlü olsun mu? bu arada cegıd vasat.

nedir mevzu? üçlü olsun güçlü olsun mu? bu arada cegıd vasat.
Yok lan oyle degil parcada anlattigi sey farklı tamamini dinlemelisin parcanin
Vasat değil realschool yapiyor ve flowları en sağlam mc'lerden. He herkese hitab eden bir tarzi yok. Yes peace diğen biriysen f*ck peace diğen birini dinlememen normal saygı duyarım. Ama seninde bir yerlerde f*ck peace dediğini tahmin ediyorum. Bu insani bir şey

Panpam o benim karisamazsin diyorsa.

Panpa nin ne anlama geldigini ogrenin biran once .d .d bilginiz olsun .p

erkek arkadaşlarından bile kıskanıyorum. adamlar o kadar gıcık ki onlardan bana sıra gelmiyordu bi ara. neyse şimdi ipleri elimize aldık. sjdjdk

samimiyet yanlış yorumlansın istemem.
benim 12 yıllık arkadaşım hatta dostum olmasına rağmen aramıza mesafe koydum.
bu samimiyet karşı tarafta gevşeklik içermiyorsa pek yükselmem fakat mesafeyi koruması gerektiğine dikkat çekerim.

Ben hiç tepki vermiyorum, samimi arkadaşı olabilir tabi.
Ben tepki vermeyince bana tepki hakkı doğmuyor, bende hemen samimi arkadaşlıklar ediniyorum.

Yani arkadaş vaaaar arkadaş var. Bazı arkadaşlar var içinize şüphe düşürmez. Arkadaş var görüşürsen şeyini koparırım dersin.

Şaplak delisi yaparım.

Geri