Sevgilinizin karşı cinsten samimi arkadaşları olmasına nasıl tepki veriyorsunuz?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mrb, evet böyle kabul edelim herkes özgürdür istediğini yapar geçmiş gitmiş desek de olmuyor. Çok sıkmadan insanları kontrol etmek de yanlış olmaz. Arkadaşlık başlangıçta kendisine ve yakınlarına zarar vermeden, yani kendinden çok fazla ödün vermeden yapılırsa kabul edilebilir. Azı karar çoğu zarar. Bu aynı akrabalarla olduğu gibi mesafeyi ayarlamayı da bilmek gerekir. Laf lafı açar, dedikodu yapılır, gülmek eğlenmek dozunda iyidir. Hangi zamanlarda ne için aramış ve geçirdiği süreyi göz önüne alıp öyle yaklaşırsınız. Kimimiz ben kıskanırım tabiatım böyle diyebilir. Herşey paylaşılacaksa rahatsız olunabilir. Başlı başına samimiyetliğe karşı olan insan ilişkilerinde tutarlı baba figürü Yaprak Dökümü Ali Rıza Babası gibi bir tip de olabilirsiniz. Örneğin, karşı tarafla ne yaşamış eski bir hikaye ya da alacak verecek hesabında herşeyi bilmek gerekir. Hukuk bunu gerektirir. Buna göre de tepki verilir...Kusura bakmayın uzattım. Saygılar

yavşamıyorlarsa sarar sarmalarım. pamuklarda uyuturum.

Öyle samimi oluşlara
Samimi tepki verilir elbet:)

Sevgilime harcayacağı samimi eforu, gidip sevgilisine harcayabilir ha varsa sevgilisi tabi; sevgilisi yoksa da gitsin hemcinslerine ayırsın ne işi var benim sevgilimle flört ihtiyacını mı karşılıyor??

Sadece karşı cins değil; hemcins,anne baba akraba bunlarla iletişimlerini de mercek altına alırım.

Hoş karsilamam mesela hoslandigim biride baktim erkeklerle hasir nesir falan uzaklasirim direkt aslada samimi olmam o yilisik hallerini gordukten snra

karşı cinste varsa öyle bir döt
tanışıyorlar
abi abi abi

Nefret ediyorum-ederdim genelde kız-erkek çoğu arkadaşından.
Yalancıktan,sırf o üzülmesin diye gülümsemek hal hatır sormak bile yoruyordu.
Ben varım işte hem sevgilin hem arkadaşın olurum ne var.
Seni ben değil de Ahmet, Ayşe dinleyince noluyo sihirli bi güç sorununu mu çözüyo?
Ya sabır...

Rahatsız oluyorum ben.

Geri