Sevgilinizin hazırladığı bir yemeğe sinek düşse yermisiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Atip yiyenler var duyduk

kimmiş onlar serçe, isim ver... forumdan uzak kaldık diye olay mı oldu kaçırdık...
sineğin konduğu kısmı alır koyarız kenara, yemeğimizi yeriz, nedir yani. kol kılının düşmesinden daha iyidir bence.....

Allah sizi bildiği gibi yapsın, sevgi katmak varken; kol kılı, sinek… güzel ağzınız neler söylüyor böyle…
Allahım işimiz sana kaldı, aç şu instagramı… forumdaki her soruya cevap vermek zorunda bırakma beni… jfjf

bu arada ben instagrama girmemiştim hiç kapandığından beri, dün merak ettim acaba dedim hangi dostlarım giriş yapıp olmayan kitlelerine story atıyordur hala ve dedemle göz göze geldim. dedemin her alanda olmasının ülke için nasıl bir tehlike olduğunu keşke anlatabilseydim size ama gerek yok... dedeme vpn öğreten hayat bize neler yaptırmaz ki, sinekli yemeği de yedirir, kıllı yemeği de... işte bende de böyle bir bağlama yeteneği var. olayı buraya bağladım. :emoji_nail_care:

Şimdi aklıma şey geldi… Muhteşem Yüzyıl’da böyle bir sahne vardı, Hürrem içerisinde zehir olduğunu sandığı şişedeki sıvıyı, sırf Süleyman istiyor diye ağlaya ağlaya içti… İçerisinde zehir yokmuş, Sülüman onu test etmiş…

Son düzenleme:
bu arada ben instagrama girmemiştim hiç kapandığından beri, dün merak ettim acaba dedim hangi dostlarım giriş yapıp olmayan kitlelerine story atıyordur hala ve dedemle göz göze geldim. dedemin her alanda olmasının ülke için nasıl bir tehlike olduğunu keşke anlatabilseydim size ama gerek yok... dedeme vpn öğreten hayat bize neler yaptırmaz ki, sinekli yemeği de yedirir, kıllı yemeği de... işte bende de böyle bir bağlama yeteneği var. olayı buraya bağladım. :emoji_nail_care:
HAHAHA kızım onlar bizden daha iyi artık :D
annem dün akşam diyor ki , noldu instaya gelmiyorsun giremiyorsan öğreteyim:D

Şimdi aklıma şey geldi… Muhteşem Yüzyıl’da böyle bir sahne vardı, Hürrem içerisinde zehir olduğunu sandığı şileyi, sırf Süleyman istiyor diye ağlaya ağlaya içti… İçerisinde zehir yokmuş, Sülüman onu test etmiş…
Özkan seni test etse içer misin:p

sülüman oğlunu boğdururken de test etseydi keşke ama buradan da ne sonuç çıkıyor kızlar? kocanız gerekirse oğluna bile kıyar ama size kıyamamalı... test etmesi falan da normalde trip sebebi de hadi affettik... sesim kısık olduğu için sözlerim klavyeme vurdu, kusura bakmayın...

Ben nasıl ciddi cevap vermişim kfjd Kız durduk yere yosun da kafaya dikecekti şişeyi ya telaşlandırıyor insanı

Geri