ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Atip yiyenler var duyduk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sinekten daha hijyenik olduğunu ispatlasın...Sevgilinizin sizi sevmeye devam etmesini istiyorsanız yemeyin bence
Onu severken düşünecektin :dsinekten daha hijyenik olduğunu ispatlasın...
Hahahahhahahshahabahahahahxnnxdjdkdkdjdjdjdsinekten daha hijyenik olduğunu ispatlasın...
HAHAHA kızım onlar bizden daha iyi artıkbu arada ben instagrama girmemiştim hiç kapandığından beri, dün merak ettim acaba dedim hangi dostlarım giriş yapıp olmayan kitlelerine story atıyordur hala ve dedemle göz göze geldim. dedemin her alanda olmasının ülke için nasıl bir tehlike olduğunu keşke anlatabilseydim size ama gerek yok... dedeme vpn öğreten hayat bize neler yaptırmaz ki, sinekli yemeği de yedirir, kıllı yemeği de... işte bende de böyle bir bağlama yeteneği var. olayı buraya bağladım.![]()
Özkan seni test etse içer misin:pŞimdi aklıma şey geldi… Muhteşem Yüzyıl’da böyle bir sahne vardı, Hürrem içerisinde zehir olduğunu sandığı şileyi, sırf Süleyman istiyor diye ağlaya ağlaya içti… İçerisinde zehir yokmuş, Sülüman onu test etmiş…
Özkan seni test etse içer misin:p
Ben içerim biliyorum ki beni zehirlese kendi yaşayamaz:piçmem kdjd
Ben içerim biliyorum ki beni zehirlese kendi yaşayamaz:p
kimse kimseyi test etmesin, test edecekse de en azından zehir kullanmasın…durduk yere kendini de öldüreceğini öğrenince enişte:Ben içerim biliyorum ki beni zehirlese kendi yaşayamaz:p
durduk yere kendini de öldüreceğini öğrenince enişte: