Sevgilinizin cüzdanında eski sevgilisinin resmini görseniz naparsınız?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Benden guzel mi diye bakarim sadkljasdjkasjdajd

Bsg derim :p

Emdiği Süt İtinayla Burnundan Getirilir. Gerekirse İlişki Tekrardan Gözden Geçirilir.

gördüm sallamadım çünkü ciddi değildim , ama ciddi olduğum olursa yedirrim o fotoyu sonrada gelişine bi tekme

Resmi alır,sakal bıyık çizer,geri veririm,sonra çeker giderim.

Fotoğraf hala duruyorsa eski olan o kişi mi ben miyim acaba derim ona.

ehem efenim cuzdaniyla birlikte yakarim, gitsin ugrassin kimliktir vesairedir :D
ama benim ki resmi birakin icinde kimlik karti niyetine bile bir sey kullanmiyor :D

Eski sevgilinin resmi hala üstünde geziyorsa demek içten içten bitirmemiş, ee o bitirmemişse ben bitiririm..tersi bir durum olsaydı kendisi napardı acaba???

o serapı boğazın serin sularına atarım :D

Harf,kelime,cümle kurmaya sarfhetmeye gerek yok.Boşa yorulmaya da kalkar giderim,öyle saçma iş mi olur eski sevgilinin fotoğrafının cüzdanda ne işi var o kadar genişlemedik şükür.

Kim o aşkım kuzenin mi? : )))))))))))))))))))))))))))))

ABV,BSG.

Once makasi alirim bi guzel keserim cuzdanindaki kartlardan tut cudanin kendisine kadar. Hizimi alamazsam ceketini filanda keserim. Elime telefon filan gecerse telefonuda parcalarim derken cantami alir bida geri donmemek uzre giderim sessizce hayatindan .)

Hiç bir şey yapmam ... Unutamadıy sa eskisini gönül bu yapacak bir şey yok sukut ve tevekkülle herkes kendi yoluna Bismillah :cici:

Geri