Sevgilinizin cüzdanında eski sevgilisinin resmini görseniz naparsınız?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kolleksiyondan kendi resimlerimi gösteririm hizli oldugum zamanlardaki :D

benim için o an önemlidir....yani sonuçta benimle birlikte gerisi boş eski sevgilisine ait bişey olabilir bu önemli değil...ben o fotoyu alır yırtarhatta yakarım ama birdaha öyle bişey bulursam iş değişir yaniiiiiiiiiiii...........NE OLUR BİLEMEM.

O nasısl bir sorudur .:p Kibar davranamam bu durumda resmi yırtar atarım ,5 gün telefonlarını cevaplamam süründürürüm.:P

"kendi resmimi de koyarım yanına koleksiyonu eksik kalmsın"

hem fotoğrafı hemde sevgilimi yırtardım :D

KumSaL canım benim hic te beni yanlız bırakmaz kız allah senin gönlüne göre versin harbi insansın :D

KumSaL canım benim hic te beni yanlız bırakmaz kız allah senin gönlüne göre versin harbi insansın :D

birakirmiyim hic anca beraber kanca beraber :DAMIN balm allah seninde gönlüne göre versin insALLAH .. :cici:

ha bu arada dün bisi yapmam demistim bugünki piskolojim farkli agzini burnunu dagiitirim hicimi alamazsam bidha dagitirim :D sonra terkederim :D yarin kesin bi baskadir yine :D

Önce neden orda olduğunu sorarım,onu dinlerim,en sonundada şamar atıp ayrılırım .

Geri