Sevgilinizi neye göre seçersiniz?

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Banka hesaplari ve tapulari tatmin ediciyse, diger seceneklerden de daha gucluyse secerim:T:

Seçmiyorum ben karpuz mu bu?

Nasip işte :) Kalbim son sözü söyler

Seçmece ile olsaydı benim seçtiklerim hep kelek çıktı :T:

2015 model sevgililer katalogu var ordan bakip secip siparis veriyoruz :T:

Ben bu soruyu çok sordum kendime neden o dedim.

Çok güzel olduğu için mi yok değil kusur gibi güzel keşke o kadar güzel olmasaydı, başarılı olmasından mı yok değil benden başarılı , neden dedim ; onu dünyanın öteki ucuna göndersem ki şuan orada gönderdiğim temizlikte bana döneceğini bildiğim için..

Güven..!

Ben seçiyorum. Neyi sevip neyi sevmeyeceğimi neyden rahatsız olup neyden olmayacağımı bildiğim için.

Bir kızıl saçlı birine tüm her bayandan daha fazla ilgi duyarım ama seçenek değildir benim için. Yalnız;

Ağzından küfür eksik olmayan bir bayanı sevgili olarak hayatıma almam. Ağzından yalanlar dökülen bir bayanı sevgili olarak hayatıma almam. Verdiği sözleri tutmaktan aciz bir bayanıda sevgili olarak hayatıma almam. Önüne gelen her erkekle samimi olmaya çalışan etrafından dünya kadar kuyruğu olan bir bayanıda sevgili olarak hayatıma almam. Evet seçiyorum kriterlerim var.

Bir genelevde çalışan bayanla evlenmem o seçim yapmayan erkekler sanırsam bu mantıkla evlenmeyide düşünebilirler. Yada bayanlar günde dört posta dayak yiyecekleri bir adamlada evlenebilirler. O mantıkta olan bayanlar söylesin ilk tanışmada tokadı yapıştıralım. Direk yol evliliğe gidecekse. Yada bir bayan kendisine tecavüz eden hiç tanımadığı biriyle evlenir yani seçim yapmayan bayanlara soruyorum.

Sevgilimi seçerim güzelliğine, görüntüsüne, karakterine, ten uyumuna göre seçerim.

Dis guzelligine gore. Ellenmis kurcalanmis yerlerine gore. İcinin temiz olmasi da onemli tabi.

Birde motoruna gore.

Sözlerini Tartıyorum (:
güven Yoksa , Yalan varsa sıkıntı vardır
Benden uzak olsun ..

Dindarlık derecesine göre, ve bana olan davranışlarına göre ... :cici:

Yav he he diyesim geldi yorumlara. Neyse kaçtım ben.

Geri