Sevgilinizi neye göre seçersiniz?

Konu sahibi son olarak 3027 gün önce görüldü
Sevgilinizi neye göre seçersiniz?

images

He bide sevgili seçilmez ve yahut seçilerek sevilmez.

Kalp bu his önemli ama sonucta insanın bazı kalıpları vardır ; herkesin bi tarzı var sonucta kafana uyan kişiyle yakınlaşırsın , onu seçersin.

Bir şeye bakarak sevmem , herkesin olmasını istediği bi sevgili tipi vardır ama çoğu zamanda o denk gelmez hatta hiç bir zaman denk gelmez hahah :)

Düşünce yapılarımızın uyuşup uyuşmadığına bakarım ilk önce.

Sadece seviyorum diye mantıksız ve uyumsuz ilişkilerim oldu. Ama bundan sonra mantıklıca seveceğim ve sececeğim :p

Seçmek kelimesi neye göre oluyor bunu anlamaya çalıştım başlığı okudukça :o

Seçilerek olunmuş olsaydı herkes hayalindeki, herkes istediğini seçerdi.
Ve şuan herkes mutlu olurdu.

saatine bakarım dişine bakarım ayakkabı markasına bakarım onlar güzelse ses tonuna bakarım konuşma tarzına bakarım off parmaklarımı yormayayım liste uzun :p
Seçiyorsam eğer değersizdir benim için ..

Tip diyemeyeceğim çünkü sabit bir tipim yok. Esmer, sarışın kızıl ve türevleri geldi geçti hayatımdan.

Benim kıstasım (umarım doğru kelimedir) ilk bakıştaki çekim ve beni etkileyebilmesi.

Farklı bir tını olması lazım..

Beşiktaşlı olanlar favorim, romantiklikle öküzlük arasında olmalı, öyle romantiklerden hoşlanmıyorum. Mümkünse gelişmiş bir erkek olsun hem mecazen hem gerçek anlamda .p

1.80'den küçük 1.65'ten büyük olsun. :D
Abuk subuk takıntıları olmasın, bir de şu kendine güven eşiği yüksek olsun Allah aşkına.
Bir de doğru zamanda gelmesi lazım, mesela ben yıllık izinde, tatildeyken gelirse ilişki kurulması muhtemel ama prensip meselesi yoğunken sevgili seçemiyorum :D

Dış güzellik diycem ama zamanında bu konuda çok yanılmıştım :/ Beni anlaması ve güçlü bir karaktere sahip olması diyeceğim o yüzden. Beni anlaması diyorum çünkü aynı anlama düzeyinde buluştuğum çok nadir karşılaşıyorum insanlarla

Yek abla böyle birini bulabilecegine inanıyorumusun. :D

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Sky inan bunları bulmak, beni gerçekten sevecek ve ona koşulsuz güvenebileceğim birini bulmaktan daha kolay :D

Notundibi: Farkındaysan kriterlerde duygusallık yok :p

Poposuna bir iki şaplak atarım. Çıkan ses tonuna göre seçerim.

Allah yazdiysa bozsun.
Yalnız ölmeyi tercih ederim

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Geri