Sevgiliniz yanınızda sarhoş olup kussa ne yaparsınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü
Asdfddssd Yani Istifra ederdi demek istedim... :d zorla istifra ettiriyormus kendini.

Soda/aci kahve icin ayakta durabilecek halde olunca yapip iciyordu.
Genel de yatiyordu ustune.
Bu konuları bırakıp, evde akşama menüde ne var onu mu yazsan..
Çok acıktım, mutfağa girmeden yemek şeyleri izliyorum..
Senin de menüler iyi oluyor :)

Orayı ona yalattırarak temizletirim

• Korkunç
Tepkiler: ne
İçmesini bilmiyorsan içme pis ayyaş derim

ayrılırım.. benimle icemeyen bir adam olamaz : )

Muhtemelen sarhoş edecek kadar içmesine göz yummam, de diyelim ki oldu bir kahve vesaire ayiltiriz. Kusacaksa kussun aman .

• Hehe
Tepkiler: ne
Bizim aile içici bir aile abi. Ve aralarında hiç kusmayan bir ben varım. Ya tamam vurur kafayı yatarım gecenin sonunda ama kusmam kolay kolay. Ancak hastaysam hastalık üzerine içersem okey.

Ha sevgilim içip içip kusuyorsa uyarırım ona rağmen devam ediyorsa yapacak bir şey yok abi kusacağı an sağa çekerim veya yatacağı yere leğen koydururum.:D İlla bir tık ondan daha ayık kalırım.

belki sevişiriz diye
iç iç demem ayıp ya

Ne bilim ortalığı falan temizlerim. Elini yüzünü yıkamasına yardım ederim. Bir daha içmemesini söylerim ayıldığında.

Alkol kullanan biriyle sevgili olmam. Hadi diyelim içti ve kustu temizler onu da ayıltır bir daha içerse ayrılacağımı söylerim

ıyy huylandırıcı, ben de kusarım...
bir gün otobüste biri kusmuş ben de yeni binmiştim ne bileyim,baktım ilerisi bomboş aa ne güzel deyip ilerlememle görmek o koku,indirin beni diye bağıracaktım da yolum uzundu...

benimki iyi içer, güzel içer ama hiç böyle bir şeye şahit olmadım .p

Geri