Sevgiliniz yanınızda sarhoş olup kussa ne yaparsınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü
@angie benim yazacağımı yazmış.

Neyse, ben de başka bi şey yazayım.

Ortak kaldığımız evdeki oda arkadaşım bir gün sarhoş geldi (belki yazmışımdır, ona çok kızmıştım) Önce yaptığı gürültü ile uykumu böldü, sonra da tam uyudu sanrken şarılll diye sesler gelmeye başladı. Bi baktım, kalkmış, dolabı açmış ve içine işiyor. Şansıma kendi tarafına işiyor. Çok sinirlendim ama bir şey demedim. Nasılsa kendi giysileri. Sabah kendisine söyledim yaptıklarını ama inanmadı. Giydikten sonra bir şey fark etti mi? bilmiyorum. Bana bir şey söylemedi.

Sarhoşlardan çok çektim ya. Devenin sevmediği ot misali.

sarhos olup kusan kiz iticiligi de hicbiseye benzemez he iyyhhhh

Böyle bir durum yaşayacağımı sanmıyorum. Yanımda körkütük sarhoş olacak kadar içemez.

hayatım boyunca bir kere sarhoş oldum ertesi gün bana neler yaptıklarımı anlattılar çok hoşuma gitti bir daha oldum :D :D

fakat sonrasında hiç olmadım hatta artık içmiyorum bile diyebilirim,kusmak değil de sarhoş olmak genel anlamda kötü bir durum,gerçekten insanın en acınası hali bence.kadın/erkek o hale asla gelmemeli.

Ben de kusarım birlikte düet yaparız..

Ararım ahlak masasını, sarhoş bir kadın var taşkınlık çıkartıyor gelin götürün nezarethaneye derim. Bununla mı uğraşicam, kaldıramıyorsanız içmeyin şu zıkkımı kardeşim.

Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm. Hadi beni dansa kaldır.

banu-alkan-dans.gif

Ay, sukur oyle seyler yasanmadi.

Yalniz kiz kardesi sarhos olup gelirdi, tuvaletten cikamazdi.
Kendine gelebilmek icin cikartiyormus oyle derdi...

Ay, sukur oyle seyler yasanmadi.

Yalniz kiz kardesi sarhos olup gelirdi, tuvaletten cikamazdi.
Kendine gelebilmek icin cikartiyormus oyle derdi...
Doğru diyor, alttan üstten boşaltınca vücut atıyor alkolü.
Üstüne bir soda vereceksin, sonra da acı bir kahve.. iki de tokat çektin mi tamam.. kendine gelir.

Doğru diyor, alttan üstten boşaltınca vücut atıyor alkolü.
Üstüne bir soda vereceksin, sonra da acı bir kahve.. iki de tokat çektin mi tamam.. kendine gelir.
Asdfddssd Yani Istifra ederdi demek istedim... :d zorla istifra ettiriyormus kendini.

Soda/aci kahve icin ayakta durabilecek halde olunca yapip iciyordu.
Genel de yatiyordu ustune.

Geri