Sevgiliniz sizi aldatsaydı ona bir şans daha verirmiydiniz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Hiç kıvıramıcam maalesef verdim. Hem de birden fazla kez. Biraz mallık var tabi ..

Veririm bu seferde ben onu aldatırım :haha:

Okuduğum bir kitabı baştan tekrar okumayı sevmiyorum açıkcası.

İkinci Bir Şans Vermekmi Hemde İhanet Karşısında Hayır Vermem O An Güvenimi Kaybetmiştir Güle Güle Demek En iyisi.

Zalimlikse zalimlik verilmemesi gerektiği kanaatindeyim. Çünkü; aldatmak bir hata değil; şuurlu bir şekilde yapılan bir eylem. Açığa çıkmasa devam edecek; çıkınca da hataydı, sarhoştum vs vs. Bir yapan yüz de yapar, bin de. Hem ne demiş atalarımız "Alışmış kudurmuştan beterdir."

Verilse bile seven yine sever, vurucak olan yine vururdu .

o saatten sonra yapılıcak 2 şey var 1 tanesi gitmek , diğeride şans verip "threesome" ın hayatınızdaki yerinin bünyede nasıl bir etki yaptını öğrenmek olucaktır.

Varsın gitsin yoluna, çirkinleşmenin alemi yok.

yegenim. her olaya evet-hayir kalibiyla robot gibi yaklasmayin. memleketinizi taniyin biraz. ne oluyor ne bitiyor bilin.

bugun, defalarca aldatilmis olmasina ragmen bosanamayan, bosanmayan binlerce kadin var. bunlarin cogu zulme katlaniyor. kocasinin aile baskisi, cocuk mecburiyetleri, omur boyu surecek olan eziyete bile bile katlanmak var.

yine bugun, sabahtan aksama kadar yardirip, aksam gelince pis bir ev, yemeksiz bir mutfak, suratsiz bir kari, huzuru kalmamis cocuk buldugu icin; ulan ben bu omrumu ne icin heba ediyorum diye dusunen adamlar var.

kadin calismiyorsa evine bakacak. temiz olacak. cocuklarinin gelisimiyle ilgilenecek. kocasini ozleyecek, sevecek, nazlanacak.

hele hele calisan kadinlara gelince. bunlarin icinde de cok cakallik yapan var. kardesim, calisiyorsun diye ortak payda bitmis degil ya. ben calisiyorum deyip evlilikten kacamazsin. ortakliktir bu.

kadina baska isler de dusuyor. kadın bakimli olacak, temiz olacak, kocasinin gonlunu hos tutacak. bu illa cinsel manada degil, her manada kocasini idare edecek. kadin dedigin melek gibi olacak melek. seytan seytan karilar kocayi evden kaçırır.

adam da yumuşak huylu olacak tabi. en ufak biseyde kirip dokmeyecek. careleri disarda aramayacak. karisinin gobegi cikti diye gotu basi oynamayacak. mazeret degil bu.

velakin, imzayi gonullere atın, kagida degil.

Büyük konuşmamak lazım. Seven insan affeder. Ahkam kesmemek lazım.

Geri