bi keresinde çöpçatan uygulamalarından birinden bi hatun düşürmüştüm. alışılagelmiş sorumsuz serseri her türk genci gibi lay lay lom aşklar peşinde olduğum bir dönemdi. serseri mayın gibi dolaşıyordum ortalıkta. her neyse bu hatunla ilk buluşmadan sonra sevgili olduk. ikinci buluşmada konu ilerledi falan ama dedim ya serseri mayın gibiyim dostum daha ilk haftadan nasıl ayrılırımı düşünmeye başlamıştım. ee oğlum osman sana yakışmaz sorun sende değil bendeler, ailevi sorunlarım varlar falan. kendime asla yakıştıramam öyle basic şeyleri. her zaman her konuda olduğu gibi farkını belli et yaratıcı ol gibisinden telkinlerde bulundum kendime. neyse bu namussuz uygulama yakındaki kişileri bulduğu için hatun da yakın olduğu için her akşam buluşmak istiyordu haliyle. bense bu işten yara almadan nasıl sıyrılırım diye kara kara düşünürken bi akşam "bebeyim çocukluk arkadaşım gelcek memleketten bu akşam onla buluşsam olur mu" diye sms geldi. tabi sms o zamanlar. peki dedim kim bu arkadaş neyin nesi!? diye sorarken ulan meğersem arkadaşım dediği erkekmiş. ulan sen beni ne sandın baby face yüz hatlarıma kanıp böyle bir şeye musaade edebileceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun godoşmuyum lan ben diye çıkıştım hatuna. sonra tabi çirkin şeyler oldu ve ben işi iyice yokuşa sürerek kızdan ayrılmış oldum. o gün aldatıldım mı noldu tam anlamadım ama hiç bişey olmadıysa bile kesin bişeyler oldu. neyse sonra bi gün tek başıma oturup düşünürken ki genelde eski manitler geçerdi aklımdan bi anda bu hatun geldi aklıma. ulan salak güzel de kızdı oysa neden posta koydun diye kendime kızdım. sonra aradım mesaj attım sosyal medyasını eklemeye çalıştım adeta kapısını aşındırdım ama kapı duvar tabi. bu da böyle bir anımdır.