Sevgiliniz sizi aldatsaydı ona bir şans daha verirmiydiniz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
bi keresinde çöpçatan uygulamalarından birinden bi hatun düşürmüştüm. alışılagelmiş sorumsuz serseri her türk genci gibi lay lay lom aşklar peşinde olduğum bir dönemdi. serseri mayın gibi dolaşıyordum ortalıkta. her neyse bu hatunla ilk buluşmadan sonra sevgili olduk. ikinci buluşmada konu ilerledi falan ama dedim ya serseri mayın gibiyim dostum daha ilk haftadan nasıl ayrılırımı düşünmeye başlamıştım. ee oğlum osman sana yakışmaz sorun sende değil bendeler, ailevi sorunlarım varlar falan. kendime asla yakıştıramam öyle basic şeyleri. her zaman her konuda olduğu gibi farkını belli et yaratıcı ol gibisinden telkinlerde bulundum kendime. neyse bu namussuz uygulama yakındaki kişileri bulduğu için hatun da yakın olduğu için her akşam buluşmak istiyordu haliyle. bense bu işten yara almadan nasıl sıyrılırım diye kara kara düşünürken bi akşam "bebeyim çocukluk arkadaşım gelcek memleketten bu akşam onla buluşsam olur mu" diye sms geldi. tabi sms o zamanlar. peki dedim kim bu arkadaş neyin nesi!? diye sorarken ulan meğersem arkadaşım dediği erkekmiş. ulan sen beni ne sandın baby face yüz hatlarıma kanıp böyle bir şeye musaade edebileceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun godoşmuyum lan ben diye çıkıştım hatuna. sonra tabi çirkin şeyler oldu ve ben işi iyice yokuşa sürerek kızdan ayrılmış oldum. o gün aldatıldım mı noldu tam anlamadım ama hiç bişey olmadıysa bile kesin bişeyler oldu. neyse sonra bi gün tek başıma oturup düşünürken ki genelde eski manitler geçerdi aklımdan bi anda bu hatun geldi aklıma. ulan salak güzel de kızdı oysa neden posta koydun diye kendime kızdım. sonra aradım mesaj attım sosyal medyasını eklemeye çalıştım adeta kapısını aşındırdım ama kapı duvar tabi. bu da böyle bir anımdır.

Ben bu salaklikla kesin bi kaç şans daha verirdim.

bi keresinde çöpçatan uygulamalarından birinden bi hatun düşürmüştüm. alışılagelmiş sorumsuz serseri her türk genci gibi lay lay lom aşklar peşinde olduğum bir dönemdi. serseri mayın gibi dolaşıyordum ortalıkta. her neyse bu hatunla ilk buluşmadan sonra sevgili olduk. ikinci buluşmada konu ilerledi falan ama dedim ya serseri mayın gibiyim dostum daha ilk haftadan nasıl ayrılırımı düşünmeye başlamıştım. ee oğlum osman sana yakışmaz sorun sende değil bendeler, ailevi sorunlarım varlar falan. kendime asla yakıştıramam öyle basic şeyleri. her zaman her konuda olduğu gibi farkını belli et yaratıcı ol gibisinden telkinlerde bulundum kendime. neyse bu namussuz uygulama yakındaki kişileri bulduğu için hatun da yakın olduğu için her akşam buluşmak istiyordu haliyle. bense bu işten yara almadan nasıl sıyrılırım diye kara kara düşünürken bi akşam "bebeyim çocukluk arkadaşım gelcek memleketten bu akşam onla buluşsam olur mu" diye sms geldi. tabi sms o zamanlar. peki dedim kim bu arkadaş neyin nesi!? diye sorarken ulan meğersem arkadaşım dediği erkekmiş. ulan sen beni ne sandın baby face yüz hatlarıma kanıp böyle bir şeye musaade edebileceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun godoşmuyum lan ben diye çıkıştım hatuna. sonra tabi çirkin şeyler oldu ve ben işi iyice yokuşa sürerek kızdan ayrılmış oldum. o gün aldatıldım mı noldu tam anlamadım ama hiç bişey olmadıysa bile kesin bişeyler oldu. neyse sonra bi gün tek başıma oturup düşünürken ki genelde eski manitler geçerdi aklımdan bi anda bu hatun geldi aklıma. ulan salak güzel de kızdı oysa neden posta koydun diye kendime kızdım. sonra aradım mesaj attım sosyal medyasını eklemeye çalıştım adeta kapısını aşındırdım ama kapı duvar tabi. bu da böyle bir anımdır.
şimdi düşününce acaba kız da kendince nasıl ayrılırım nasıl ayrılırım yaratıcı bişey bulayım diye düşünürken böyle bi plan gelmiş olabilir mi aklına? çünkü en son geri dönmeye çalıştığımda son hamlemi yaptıktan sonra beni engellediydi ve bu çok saçmaydı. demek onun içindi. vay anasını ya. beyler asıl aldatılma budur. sanırım ona ikinci şansı veremem

Yirmili yaslarindayim. 45 yasinda bir kadin arkadasim ile dertlesiyorum.Sevgilisi 21 yasindaydi.Cok özgür ruhlu bir kadin.
Konu iliskilere geldi.
Sen korkmuyor musun bu seni aldatir diye sormustum ona.
Neden dedi.
Senden cok genc yarin birgün genc birini bulup seni aldatabilir dedim.
Olabilir ama ben o olasiligi düsünmyorum.Su an cok mutluyum ve tadini cikariyorum demisti.
Ben cok kiskancim, bu vesvese beni bitirir demistim.
O da bana dedi ki;sen daha gencsin.Yasin ilerledikce sadece yasamaya odaklanirsin demisti.Oglan ile ayrildilar ama.Niye aklima düstüyse bu hanim simdi?

Yani velhasil..bu tür sorulari yasanmadan aklimiza getirmek gercekten zaman kaybi ve arkadasim hakliydi.Yas ilerledikce öncelikler de degisiyor.
Aldatirsa düsünürüz.

aldatma.jpg

Aldattı.
Hem de ev arkadaşımla.
İkisini de hayatımdan çıkarttım, şans vermedim.
Bir yıl sonra tekrar arkadaş olmak istedi, istemedim.
Bir yıl sonra karşı dairemi tuttu, komşu olduk ama şans vermedim.
Bazen kahve istedi, bazen ateş istedi, bazen ortak terasa çamaşır sırası istedi, şans vermedim.
Mezun olurken "son bir kez sarılalım mı?" dedi, sarıldık ama şans vermedim.
Askerden geldikten sonra İstanbul'da arkadaşlarla bir arada kaldık, geldi ve "dertleşebilir miyiz?" dedi, dertleştik ama şans vermedim.
Evlendi, düğününe çağırdı, gitmedim.
Boşandı, dertleşmek istedi, dertleştik ama şans vermedim.
"Beraber kampa gidelim mi?" dedi, ilk defa olumlu yanıt verdim, başkasıyla gitti, şans verdiğim için pişman oldum.

Yani velhasil..bu tür sorulari yasanmadan aklimiza getirmek gercekten zaman kaybi ve arkadasim hakliydi.Yas ilerledikce öncelikler de degisiyor.
Aldatirsa düsünürüz.
Katılıyorum, yaşamadan bilinmez ya da o anki koşullar sebebi ile bu kararı vermek çok zor olabilir. Örneğin kişi evlidir, çocukludur ya da maddi olarak özgür değildir veyahut seviyordur, ondan vazgeçmek istemiyordur v.s bir sürü sebep bulabiliriz fakat asıl sorun şu ki aldatılan kişi, karşı tarafı bir daha eskisi gibi sevemeyecek ve güvenemeyecektir. Bu koşullarda, o ilişki eninde sonunda biter ve büyük olasılıkla aldatılan kişinin kendince alacağı intikam yani yeni bir ihanetle noktalanır.

Elbette kesin konuşmak kişiye göre değişir fakat benim yukarıdaki net yargımın altında yatan sebep, kendimi çok iyi tanıyor olmam ve asla koşullara yenik düşmeyecek kadar bu konuda gözümü karartacağım gerçeğidir yani aşkından ölsem bir daha hiçbir şekilde yan yana gelmem. Bazı insanlar bu sözümü çok iddialı ve büyük konuşmak olarak algılayabilir fakat bu konuda tavrım net, yakın çevrem de bilir, hayatımdaki insan da...
Bende bu yolun geri dönüşü yoktur çünkü ona aynı samimi duyguları bir daha besleme imkanım yok ayrıca araya bir başkası girdikten sonra benim duygularım da bıçak gibi kesilir, karşımdaki insana saygım da kalmaz.

İhanet konusunda biraz katıyım, biliyorum ancak yakın çevremde gördüğüm bazı üzücü örnekler de var ve insanlar birbirini aldatmak yerine mutlak surette yolunu ayırmak zorundalar, başka türlüsü ne yazık ki diğer yaşamlarda travma yaratmak ya da acıdan başka bir şeye sebep olmuyor.

Son düzenleme:
Bir sans daha istiyorsun da bence ben donmem geriye. Zaten hayat guzel ne bugun ne yarin harcanir mi senle. Bir muddet kaybol deneyelim sensizlik nasil gelecek. Duzelirsen gozonunde bulundururum nasipse kismetse (Hayir)

Affetmem madem beni bir başkasına aldatacak kadar yürekliyse olacaklara da katlanacak kadar güçlüdürler inşallah.
İhaneti asla affetmem bir kez yapan tekrar, tekrar yapar

Bunu Hiç Düsünmedim Çünkü Hiç Başima Gelmedı.
Hep Aldatan Ben Olunca

Geri