Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
koyamazda koyarsa da uyarız ne yapalım git sigaranı değiştir dedi lucky strike diye bi sigara içiyoz yok neymiş en eski sigaraymış yok hala doğal tütünden yapılıyormuş iyi tamam hoş ta sigara bulunmuyor anasını satayım sigarayı bulacam diye bir saat eve geç gidiyomsonra bayılıyom sabah bi kalkıyom bir mesaj "sen zaten hemen yat zıbar hiç benimle ilgilenme" buyur burdan yak
Kural koyuyorlar da sonuçlarını düşünmüyorlar neyse ben hepsine uyarım sorun değil![]()
Ooo sen şimdiden böylesin Allah sonunu hayır etsin ( Kilibik Yaa )![]()
kılıbıklıkla ne alakası var ben zaten mutluyum yanımda o varken başka birşey e gerek yok madem o da birşeyler istiyor varsın istesin yaparız o da mutlu olsunbenim istemediğim birşeyi bana yaptırma ihtimalı %0 ama işte o isteyince bazen dengeler değişiyor seviyoz ne yapalım
ama mühür bende her zaman ki gibi
![]()
Şaka yapıyoruz bee Allah mutluluğunuzu daim etsin Seviyorsan mutluysan yapıcaksın tabiki :cici:
Teşekkür ederim cadıdaha iyisini Allah sanada yaşatsın dicemde zor yok öyle birşey
![]()